Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Γνωστός επιχειρηματίας της Κρήτης βρέθηκε με την οικογένεια του στο δρόμο

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η οικονομική του κατάσταση ανατράπηκε και η ζωή του άλλαξε δραματικά από τη μία στιγμή στην άλλη. Ο λόγος για τον πρώην επιχειρηματία  Ηλία Ζαχαριουδάκη, πατέρα 3 παιδιών, με τη σύζυγο του να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, με τον ίδιο και την οικογένεια του από τη μία στιγμή στην άλλη να βρίσκονται στο δρόμο λόγω έξωσης.

Μάλιστα το βράδυ της Πέμπτης  ήταν δύσκολο για τον ίδιο που με τον μεγαλύτερο γιο του κλήθηκε να διανυκτερεύσει στην ύπαιθρο ενώ τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας  φιλοξενήθηκαν σε συγγενικά σπίτια.

«Υπήρχε μια διαφωνία με το συμφωνημένο μίσθωμα με την εκμισθώτρια της μέχρι πρότινος οικογενειακής του στέγης» ,αναφέρει στο neakriti.gr η δικηγόρος που έχει αναλάβει τον κ. Ζαχαριουδάκη δυνάμει του θεσμού της νομικής βοήθειας σε άπορους πολίτες, προσθέτοντας : «Ο εντολέας μου είναι θύμα ενός νόμου ο οποίος είναι ανελαστικός, δεν εξετάζει τους λόγους για τους οποίους ο εκάστοτε μισθωτής περιέρχεται σε αδυναμία, με τα περιθώρια ανατροπής μιας τέτοιας διαδικασίας έξωσης να είναι πολύ περιορισμένα. Δεν υπήρχε αμφιβολία ότι ο εντολέας μου θα συμμορφωνόταν με τη δικαστική απόφαση και θα παρέδιδε το μίσθιο εντός ολίγων ημερών, οι οποίες ήταν απαραίτητες για τη μετεγκατάσταση του ενόψει και των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει ο ίδιος και η οικογένεια του».

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για έναν πρώην επιχειρηματία , κλασσικό παράδειγμα και θύμα της οικονομικής κρίσης που τον γονάτισε.

Το θέμα ανέβασε ο Δημήτρης Αποστολάκης στη σελίδα της Κίτρινης Αποστολής αναφέροντας ότι η οικογένεια διανυκτέρευσε στην ύπαιθρο .

Αναλυτικά αναφέρεται :

…Χθες πραγματοποιήθηκε τελικά η έξωση και η οικογένεια διανυκτέρευσε στην ύπαιθρο!!! Νομίζω ότι εκτός την οικονομική κρίση που μας «πολεμάει» από παντού….υπάρχει και η κοινωνική έχουμε χάσει την ανθρωπιά και την ευαισθησία μας!!! Δεν είναι δυνατόν να αφήνεις στο έλεος του Θεού μια οικογένεια με τους γονείς ανέργους, τη γυναίκα με προβλήματα υγείας. Που αυτοί οι γονείς έχουν μεγαλώσει 3 παιδιά κάνοντας τα επιστήμονες, αφού τα 2 είναι ήδη στην ΑΣΟΕΕ και το άλλο πέρασε φέτος!!! Οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου, ο συνήγορος του Πολίτη και όποια άλλη υπηρεσία ή φορέας μπορεί να βοηθήσει ας το κάνει….και χθες είχε καλό καιρό και οι άνθρωποι κοιμήθηκαν έξω…αλλά αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ!!

Και ακολουθεί  η ανάρτηση του κ. Ζαχαριουδάκη που έγινε προ ημερών με το ίδιο σήμερα μιλώντας στο neakriti.gr ανέφερε ότι το μόνο που ζητάει είναι να καταφέρει να πάρει από το σπίτι τα υπάρχοντα του αλλά και πράγματα που εκείνος έφερε στο σπίτι το οποίο ήταν ερείπιο όταν πρωτομπήκε.

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ….

ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ….

Ο Είμαι άνεργος εγώ και η γυναίκα μου με τρία παιδιά … Αύριο Τετάρτη 26/07/2017, 8:30 το πρωί αντιμετωπίζω έξωση από το σπίτι (ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΛΕΤΙΤΖΗ 22), που είχα ενοικιάσει και διέθεσα πολλά χρήματα για να το κάνω κατοικήσιμο και με προφορική διαβεβαίωση, ότι δεν θα έφευγα ποτέ, τώρα μου ζητάνε το σπίτι. Σε 3 εργάσιμες μέρες, πρέπει να το μαζέψω τα πράγματα μου και να φύγω από το σπίτι, κάτι που είναι αδύνατο, γιατί δεν έχω βρει ακόμη σπίτι να μείνω και ζητάω την βοήθεια σας, να μου δοθεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα, ώστε να βρω σπίτι να μετεγκατασταθώ .

Όποιος από τους φίλους μου, μπορεί να επέμβει και να με βοηθήσει ας το κάνει, γιατί πρόκειται για ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ.

Σας ευχαριστώ …..

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

Πηγή: neakriti

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ