Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Εκλογές–Κρήτη: Το μαύρο δάκρυ της κουμπάρας–Κάποιοι έπαιζαν με τον πόνο της!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν έχουν τέλος τα περίεργα και τα ευτράπελα των εκλογών, σε ολόκληρη τη χώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, μία γυναίκα, η μοναδική στην εφορευτική επιτροπή σε εκλογικό τμήμα της Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο, κλαίει, οδύρεται και παρακαλάει τον δικαστικό αντιπρόσωπο να μπορέσει να αποδεσμευτεί καθώς μαζί με τον σύζυγό της, είναι σε λίγες ώρες κουμπάροι

Δεν έχουν τέλος τα περίεργα και τα ευτράπελα των εκλογών, σε ολόκληρη τη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, μία γυναίκα, η μοναδική στην εφορευτική επιτροπή σε εκλογικό τμήμα της Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο, κλαίει, οδύρεται και παρακαλάει τον δικαστικό αντιπρόσωπο να μπορέσει να αποδεσμευτεί καθώς μαζί με τον σύζυγό της, είναι σε λίγες ώρες κουμπάροι σε γάμο!

Δυστυχώς όμως για εκείνη, ο δικαστικός αντιπρόσωπος δεν της το επιτρέπει και έτσι η μέλλουσα κουμπάρα είναι αναγκασμένη να… λουστεί τις εκλογές.

Ηράκλειο: Δεν ήθελε να μπει μόνος στο παραβάν

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο γιος επέμεινε να συνοδεύσει τον πατέρα του και μέσα στο παραβάν, επικαλούμενος προβλήματα υγείας του υπερήλικα.

Ο δικαστικός αντιπρόσωπος του απάντησε ότι κάτι τέτοιο το απαγορεύει ο νόμος και ότι όλοι μπαίνουν μόνοι μέσα στο παραβάν.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, η ένταση δεν άργησε να έρθει, η μία κουβέντα έφερε την άλλη και ο γιος του υπερήλικα, σύμφωνα πάντα με αυτόπτες μάρτυρες, έπιασε τον δικαστικό αντιπρόσωπο από το πουκάμισο!

Ευτυχώς χάρη στην επέμβαση των ψυχραιμότερων, αλλά και του αστυνομικού που είχε υπηρεσία στο εκλογικό κέντρο, το επεισόδιο έληξε χωρίς να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Πηγή:newsit.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ