Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

“Δεν θα γκρεμίσουμε τη μισή Κρήτη για το νέο ΒΟΑΚ”

Δημοσιεύτηκε

στιςΣυνέντευξη εφ’ όλης της ύλης του Χρήστου Σπίρτζη – Βολές του Υπουργού Μεταφορών κατά στελεχών του ΟΑΚ

Βολές κατά ορισμένων στελεχών του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης και “παλάιοκομματικούς μηχανισμούς, που – όπως είπε – παραπληροφορούν τον λαό της Κρήτης, εξαπέλυσε ο Υπουργός Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, στη διάρκεια Συνέντευξης τύπου, που έδωσε στο περιθώριο των εγκαινίων της νέας πτέρυγας του αεροδρομίου “Καζαντζάκης” . “Είναι απορίας άξιο πως τα στελέχη του ΟΑΚ οριζόνται ως εκπρόσωποι της ΝΔ” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος μίλησε για τα οδικά έργα, υπογραμμίζοντας για τον ΒΟΑΚ ότι η νέα χάραξη θα είναι διαφορετική. “Δεν θα γκρεμίσουμε τη μισή Κρήτη για το νέο ΒΟΑΚ” είπε χαρακτηριστικά. Ανακοίνωσε ότι τις επόμενες ημέρες, με νέα επίσκεψη του στην Κρήτη, θα καταθέσει τη μελέτη για τον Βόρειο Οδικό Άξονα.

Σύμφωνα με τον κ. Σπίρτζη, τέλος Μαΐου θα δημοπρατηθούν οι δυο νέοι κομβοι στην Αγια Πελαγία κι ένας ακόμη κόμβος στο Πολυτεχνείο, στα Χανιά, στη μνήμη των δύο παιδιών που σκοτώθηκαν εκεί.

Για τα αεροδρόμια

“Είναι αυτονόητο ότι χρειάζεται μεγαλύτερο αεροδρόμιο στο Ηράκλειο” υπογράμμισε ο κ. Σπίρτζης, επισημαίνοντας πως “Ο,τι και να κάνουμε στο υπαρχον αεροδρόμιο δεν επαρκεί”.
Αναφερόμενος στις αντιδράσεις επεσήμανε “Σεβόμαστε οποιαδηποτε ομαδα έχει διαφορετική πρόταση”.
Σύμφωνα με τον Υπουργό Μεταφορών, η κυβέρνηση είναι “συνεπής στις δεσμεύσεις της” ενώ για το θέμα των αποζημιώσεων τόνισε: “Οι αποζημιώσεις ορίζονται απο τα δικαστήρια. Πρέπει όμως να μπούμε σε μια άλλη λογική για τις αποζημιώσεις, πέρα από τη γη και για τις αγροτικές – οικονομικές δραστηριότητες των κατοίκων”.

Στην επόμενη επίσκεψή του, μέσα στο Μάιο, – όπως είπε – θα συζητηθεί σε συνεννόηση με εκπρόσωπους της τοπικής αυτοδιοίκησης να εξεταστεί το τι μέλλει γεννέσθαι με το “Ν. Καζαντζάκης”.

Πηγή: cretalive.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap