Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Απίστευτο: Απαγορεύεται το delivery σε Ηράκλειο και Χανιά από τις 12 το βράδυ!

Δημοσιεύτηκε

στις

delivery
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αγωνία και προβληματισμός για τα μαγαζιά take away και το delivery καθώς όπως ενημερώθηκαν οι επαγγελματίες του χώρου εδώ και 4 ημέρες δεν επιτρέπεται σε περιοχές όπως είναι το Ηράκλειο και τα Χανιά, που είναι στο ειδικό καθεστώς αυξημένων περιοριστικών μέτρων να λειτουργούν οι υπηρεσίες διανομής φαγητού ή καφέ μετά τις 12 το βράδυ!

Επαγγελματίες του χώρου που λειτουργούν στο Ηράκλειο φέρεται να επικοινώνησαν με τη Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας στην Αθήνα, όπου σύμφωνα με όσα μετέφεραν στο cretalive, δήλωσαν άγνοια για τη συγκεκριμένη ερμηνευτική εγκύκλιο, ενώ και με συναδέλφους τους οι οποίοι δραστηριοποιούνται στα Χανιά τους πληροφόρησαν πως δεν ισχύει και δουλεύουν κανονικά!

Τι ισχύει τελικά; Το cretalive απευθύνθηκε στη δημοτική αστυνομία Ηρακλείου και συγκεκριμένα στον υποδιευθυντή της υπηρεσίας κ. Τρούκη, που μας εξήγησε πως μέχρι πρόσφατα στα περιοριστικά μέτρα υπήρχαν εξαιρέσεις για τα delivery.

Ωστόσο με το ΦΕΚ 3639 που εκδόθηκε την 1η Σεπτεμβρίου και αφορά περιοχές που είναι σε μίνι lockdown (Χανιά – Ηράκλειο) δεν ισχύουν πλέον οι εξαιρέσεις άρα και τα take a way μαγαζιά δεν μπορούν να εξυπηρετούν μετά τις 12!

Ο προβληματισμός είναι πάντως μεγάλος και η ζημιά τεράστια – που δεν γίνεται κατανοητή για ποιο λόγο γίνεται!

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ