Βρειτε μας στα Social Media

XANIA

Θρήνος στο Πολυτεχνείο Κρήτης: «Έφυγε» πρόωρα από τη ζωή ο Ευάγγελος Γρηγορούδης

Δημοσιεύτηκε

στις

θάνατος
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θλίψη στην εκπαιδευτική κοινότητα του Πολυτεχνείου Κρήτης, προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Κοσμήτορα της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του ιδρύματος, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, το πρωί της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο καθηγητής Ευάγγελος Γρηγορούδης βρισκόταν στο Ηράκλειο για να συμμετάσχει στις «Ημέρες Καινοτομίας 2023 – Η Κρήτη της Γνώσης και της Παραγωγής», που διοργανώνει για 2η συνεχή χρονιά η Περιφέρεια Κρήτης υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων και της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Καινοτομίας, κατά το 3ήμερο 24-26 Νοεμβρίου 2023 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης.

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Ευάγγελος Γρηγορούδης ήταν Καθηγητής στη Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης (2002-2023) σε θέματα διαχείρισης διαδικασιών ποιότητας και Κοσμήτορας της σχολής από το 2021. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πολυτεχνείο Κρήτης απ’ όπου πήρε το διδακτορικό δίπλωμα το 1999. Έχει λάβει διακρίσεις από την Ελληνική Εταιρεία Επιχειρησιακών Ερευνών, το World Automation Congress, την Academy of Business and Administrative Sciences, το Ίδρυμα Ιωάννου και Βασιλείας Καραγιάννη, το Πολυτεχνείο Κρήτης και το Ι.Κ.Υ.

Είχε σημαντικό διοικητικό έργο τα τελευταία 20 έτη ως Αναπληρωτής Κοσμήτορας και μέλος της Κοσμητείας της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης, μέλος της Συγκλήτου του Πολυτεχνείου Κρήτης, εκπρόσωπος του Πολυτεχνείου Κρήτης σε ομάδες εργασίας και διαβούλευσης στην Περιφέρεια Κρήτης, συντονιστής και μέλος πολυάριθμων επιτροπών στη Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Έχει επιμεληθεί ή/και συγγράψει 20 βιβλία για την ποιότητα των υπηρεσιών, τη διαχείριση λειτουργιών, την ανάπτυξη, λειτουργία και στρατηγική των επιχειρήσεων, την πολυκριτήρια ανάλυση και τη διαχείριση καινοτομίας. Έχει επίσης δημοσιεύσει περισσότερα από 230 άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά, βιβλία και πρακτικά συνεδρίων, ενώ έχει επιμεληθεί 9 θεματικά τεύχη επιστημονικών περιοδικών. Υπήρξε πρόεδρος 3 επιστημονικών συνεδρίων, συμμετείχε στην επιστημονική και οργανωτική επιτροπή 50 περίπου συνεδρίων και έχει περισσότερες από 260 παρουσιάσεις σε εθνικά και διεθνή επιστημονικά συνέδρια. Από το 1991 έχει συμμετάσχει ως επιστημονικός υπεύθυνος ή συνεργάτης σε 50 περίπου διεθνή ή εθνικά ερευνητικά έργα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ