Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Πώς γίνεται να παρακολουθήσεις πλάνα από το μακρινό παρελθόν της Κρήτης και να μην γεμίσεις απέραντη νοσταλγία για εκείνα τα ρομαντικά χρόνια;

Αν έχεις μεγαλώσει στο νησί είναι δύσκολο να μην αναπολήσεις παλιές εμπειρίες και εικόνες που σε συντροφεύουν μέχρι σήμερα.

Γράφει ο Αντώνης Τσαλίκης για το Daynight.gr

Ένα σπάνιο βίντεο με λήψεις από τα Χανιά του 1970 έκανε ακριβώς αυτό, μας «ταξίδεψε» για λίγα λεπτά στην παιδική ηλικία πολλών ντόπιων…

Το βίντεο αρχείου από το Υπουργείο Τύπου εκείνης της δεκαετίας αν και σύντομο, μας κάνει μια πολύ ιδιαίτερη «βόλτα» στα πιο γνωστά σημεία της πόλης των Χανίων.

Ξεκινώντας με πανοραμικά πλάνα από το Παλιό Λιμάνι, την περιοχή του Ακρωτηρίου και τον ιστορικό τάφο του Ελευθέριου Βενιζέλου, συνεχίζει προς το εσωτερικό της πανέμορφης Κρητικής πόλης.

Ξεχωρίζουν τα περάσματα από γραφικά στενάκια της Παλιάς Πόλης, πλάνα από τους κεντρικούς δρόμους που τόσο έχουν αλλάξει στην σημερινή εποχή και καθημερινές στιγμές των Κρητικών. Όπως επίσης, οι 50 ετών εικόνες από τους παραδοσιακούς χορούς χορευτών εκείνης της περιόδου από κάποιο πολιτιστικό σύλλογο στα Χανιά.

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ