Βρειτε μας στα Social Media

GOOD NEWS

Κρήτη: Πατέρας έχασε το παιδί του σε τροχαίο κι έκανε δωρεά μπάρες ασφαλείας στο χωριό του!

Δημοσιεύτηκε

στις

μπάρες
Διαφήμιση
Διαφήμιση
828 Shares

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησε ένας κάτοικος του Αποκόρωνα Χανίων, ο οποίος έζησε αυτό που κανένας γονιός δεν θέλει να διανοηθεί: το χαμό του ίδιου του του παιδιού.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γιάννης Πατεράκης, ο οποίος είδε τον αγαπημένο του γιο, Μανώλη, να χάνεται από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα, αποφάσισε να προχωρήσει σε μια δωρεά που θα ενισχύσει την οδική ασφάλεια στην περιοχή και χρηματοδότησε την τοποθέτηση προστατευτικών μεταλλικών μπαρών ασφαλείας σε τμήμα δρόμου στους Αρμένους Αποκορώνου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Κοινότητα Αποκόρωνα:

«Ολοκληρώθηκε ένα μεγάλο έργο, ζωτικής σημασίας για το χωριό μας! Η τοποθέτηση προστατευτικών μπαρών απ’ την στροφή του Μύλου μέχρι την στροφή του κοιμητηρίου, δωρεά του κ. Γιάννη Πατεράκη εις μνήμη του γιου του Μανώλη που έφυγε άδικα απ’ την ζωή μετά από ατύχημα με το αυτοκίνητο!

Το τοπικό συμβούλιο Αρμένων ευχαριστεί από καρδιάς τον κ. Γιάννη για μια πράξη που μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια για κάποιον συνάνθρωπο μας, που μπορεί να έχει ατύχημα στο συγκεκριμένο σημειο!

Φίλε Μανώλη μεγαλώσαμε μαζί, παίξαμε παρέα στο χωριό τα σαββατοκύριακα και τα καλοκαίρια, ειμασταν συμμαθητές απ’ το δημοτικό μέχρι που τελειώσαμε το λύκειο! Ήταν μαχαιριά στην καρδιά αυτό το τηλεφώνημα που είπαν αυτό που δεν ήθελα να ακούσω! Αιωνία η μνήμη σου!

Βασίλης Χαιρετάκης»

μπάρες
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap