Βρειτε μας στα Social Media

XANIA

Κρήτη: «Φεύγουν οι πελάτες από τα ξενοδοχεία» – Απροειδοποίητες διακοπές νερού

Δημοσιεύτηκε

στις

νερό
Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Από νωρίς το πρωί δεν υπάρχει νερό και είναι μεσημέρι. Το ίδιο γίνεται εδώ και μερικές μέρες και τα ξενοδοχεία δεν έχουν νερό για 6 – 7 ώρες κάθε μέρα. Και αυτό χωρίς καμία προειδοποίηση διακοπής. Μιλώντας με την ΔΕΥΑΒΑ, μου είπαν ότι ένας εργολάβος κάνει έργα και ότι το ψάχνουν. Υπήρξαν πελάτες μου, που έφυγαν από το ξενοδοχείο. Δε γίνεται να μην υπάρχει νερό. Θα πάνε στις πλατφόρμες και θα γράψουν τις ανάλογες κριτικές».

«Αιτία των διακοπών νερού οι εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ»

Σε επικοινωνία που είχε το zarpanews.gr με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΒΑ Ευτύχη Μαυρογένη, έγινε γνωστό πως οι διακοπές νερού οφείλονται στις εργασίες που εκτελεί εργολάβος του ΔΕΔΔΗΕ για την υπογειοποίηση καλωδίου ρεύματος: «Εμείς δεν έχουμε καμία ανάμειξη στο συγκεκριμένο έργο. Είναι εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ. Γίνεται όμως άμεση αποκατάσταση, δεν διαρκεί μέρες. Δεν υπήρξε ενημέρωση κοινού διότι κανείς δεν γνώρισε ότι θα προκύψει βλάβη».

Όπως και να ‘χει πάντως, οι διακοπές νερού και ιδιαίτερα οι πολύωρες, προκαλούν αναστάτωση στους κατοίκους, τους επιχειρηματίες και τους επισκέπτες που δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν. Από την πλευρά τους οι αρμόδιοι, ακόμα και τα συνεργεία, όταν προκύπτει μια βλάβη θα πρέπει να ενημερώνουν αμέσως τις αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου κι αυτές με την σειρά τους να ενημερώνουν το κοινό.

πηγή: εατzarpanews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ