Βρειτε μας στα Social Media

XANIA

Κρήτη: Επικό σημείωμα από πολίτη για πεταμένα σκουπίδια σε πεζοδρόμιο: «Είμαι μάγκας και αναίσθητος…»

Δημοσιεύτηκε

στις

σκουπίδια
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τον δικό της τρόπο θέλησε να ευαισθητοποιήσει τους συμπολίτες της μια κάτοικος των Χανίων, σχετικά με την ανεξέλεγκτη ρίψη απορριμμάτων και κυρίως ογκωδών αντικειμένων.

Αναγνώστρια του zarpanews.gr, αναφέρει πως στην περιοχή των Δικαστηρίων, έξω από τον ιερό ναό Πέτρου και Παύλου, ένας πολίτης άφησε τα χόρτα που προφανώς έκοψε από τον κήπο-αυλή του πάνω στο πεζοδρόμιο.

Η γυναίκα φέρεται να πήρε την κατάσταση στα χέρια της.

Αποφάσισε να γράψει σε ένα χαρτόνι «Είμαι ένας αναίσθητος, πετάω ότι θέλω όπου θέλω και όταν θέλω. Επίσης δεν χρησιμοποιώ σακούλες. Άσε τα κορόιδα να τα μαζέψουν με τα χέρια. Εγώ είμαι μάγκας. Δεν παίρνω οδηγίες από την ΔΕΔΙΣΑ (2821341777)», το οποίο τοποθέτησε ακριβώς πάνω στα χόρτα που εναπόθεσε κάποιος άλλος  πολίτης πάνω στο πεζοδρόμιο.

Η γυναίκα, θέλοντας έμμεσα να να υπενθυμίσει ότι υπάρχει και η σχετική υπηρεσία του Δήμου που περισυλλέγει τα ογκώδη αντικείμενα με προγραμματισμένο ραντεβού, δεν παρέλειψε να αναφέρει όχι μόνο το σχετικό τηλέφωνο αλλά και να αφισοκολλήσει στην περιοχή της όλες τις απαραίτητες οδηγίες:

Η αναγνώστρια μεταξύ άλλων αναφέρει: «Πιστεύω ότι όταν υπάρξει ξανά προσέγγιση στα σχολεία από την ΔΕΔΙΣΑ θα ήταν σκόπιμο να δοθεί ένα παρόμοιο εκλαϊκευμένο κείμενο στα παιδιά .Είναι η μόνη μας ελπίδα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ