Βρειτε μας στα Social Media
 

Δημοσιεύτηκε

στις

234 Shares

Η Κρήτη είναι γεμάτη από πανέμορφες παραλίες που δεν «χωράνε» σε κανένα αφιέρωμα για τις τοπ, τις πιο εντυπωσιακές κτλ. Το νησί έχει τόσο μεγάλη ποικιλία και ασύγκριτης ομορφιάς τοπία που θες μια ζωή μόνιμα στο τόπο αυτόν για να τα απολαύσεις. Αν όμως θα πρέπει να ξεχωρίσουμε ορισμένες παραλίες και μάλιστα προσωπικά αγαπημένες, μία είναι δίχως οποιαδήποτε αμφιβολία το Κεδρόδασος στα Χανιά…

Γράφει ο Αντώνης Τσαλίκης για το Daynight.gr

Σε απόσταση 76 χιλιομέτρων νοτιοδυτικά από την πόλη των Χανίων και ακριβώς δίπλα από το διάσημο Ελαφονήσι, βρίσκεται η παραλία που θα έπρεπε να είχατε πάει από «χθες». Πρόκειται για έναν επίγειο «παράδεισο» χωρίς υπερβολή που για λίγες ώρες θα σας κάνει να ξεχάσετε ότι σας απασχολεί.

Οι μοναδικές εικόνες από τους θαλασσόκεδρους και τις αμμοθίνες στην περιοχή, σας μεταφέρουν από το μεσογειακό τοπίο σε κάτι πιο τροπικό που εντυπωσιάζει και τους πιο απαιτητικούς!

Η παραλία με την κατάλευκη άμμο και τους διάσπαρτους μαύρους βράχους, προσφέρει ένα περιβάλλον σπάνιο που πράγματι είναι από τα τελευταία ανέγγιχτα της χώρας μας. Μια συνολική έκταση 110 στρεμμάτων που θυμίζει σκηνικό από ταινία σε νησί της καραϊβικής και θα προσφέρει σε κάθε επισκέφτη που θα φτάσει μέχρι εκεί μια εμπειρία αξέχαστη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap