Βρειτε μας στα Social Media
 

GOOD NEWS

Ο Φάρος των Χανίων «βάφτηκε» ροζ για καλό σκοπό!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση
42 Shares

Με ροζ χρώμα φωτίστηκε το βράδυ της Παρασκευής, ο Φάρος στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων, μεταδίδοντας το μήνυμα της ευαισθητοποίησης και της ελπίδας, για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Ο Δήμος Χανίων, σε συνεργασία με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων, φωταγώγησε τον εμβληματικό Φάρο στο Ενετικό λιμάνι με ροζ χρώμα, το οποίο συμβολίζει την πρόληψη για τον Καρκίνο του Μαστού. Μάλιστα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα, που έχει οριστεί στις 25 Οκτωβρίου, καλεί σε επαγρύπνηση όλες τις γυναίκες και μεταδίδει το μήνυμα, πως: «Η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση».

Για τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού, ο Δήμος Χανίων μαζί με σχετικούς φορείς της πόλης, διοργανώνουν  από τις 23 Οκτωβρίου έως και τις 9 Νοεμβρίου μια σειρά από δράσεων για την ενημέρωση και η αφύπνιση των  γυναικών,  που ανήκουν κυρίως σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Μεταξύ άλλων, προγραμματίζεται ενημέρωση των γυναικών, εκπαίδευση αυτοεξέτασης και ψηλάφησης μαστού, καθώς και δωρεάν προληπτικούς γυναικολογικούς ελέγχους σε κοινωνικά ευάλωτες κατηγορίες γυναικών.

Όλες οι δράσεις γίνονται από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας του Δήμου Χανίων, σε συνεργασία με το 1ο και 2ο Κέντρο Υγείας Χανίων, τον Σύλλογο Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης «Ορίζοντας», ενώ η φωτογραφία που χρησιμοποιήθηκε στην αφίσα είναι της φωτογράφου, Μαγδαληνής Βογιατζή.

Πηγή: creta24

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap