Βρειτε μας στα Social Media

XANIA

Έκλεψαν τις πινακίδες του δήμου Γαύδου για απαγόρευση του γυμνισμού!

Δημοσιεύτηκε

στις

Πινακίδα γυμνισμού
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λίγες ημέρες μετά την απόφαση του Δήμου Γαύδου να απαγορευθεί ο γυμνισμός στην παραλία του Σαρακήνικου, ενώ να επιτρέπεται στις υπόλοιπες παραλίες , άγνωστοι εξαφάνισαν τις πινακίδες που είχε τοποθετήσει ο Δήμος στην εν λόγω παραλία.

Μάλιστα ο Δήμος Γαύδου σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για μικρή μερίδα ανθρώπων που θέλει να αδιαφορεί για την θέληση των κατοίκων του νησιού και πως θα εφαρμοστεί η απόφαση της τοπικής κοινωνίας ενώ θα επανατοποθετηθούν οι σχετικές πινακίδες.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση η οποία αναρτήθηκε στο προφιλ του δήμου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρονται τα εξής:

«Τις τελευταίες μέρες διαπιστώσαμε ξανά ότι μια μικρή μερίδα ανθρώπων ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ (δεν εξηγείται διαφορετικά!)  ότι η Γαύδος έχει κατοίκους και τοπική κοινωνία.

Αυτή τη φορά, η ομάδα αυτή, θεωρεί ότι οι γαυδιώτες, δεν είμαστε ικανοί να αποφασίσουμε τι θέλουμε για τις παραλίες του νησιού μας και χρειαζόμαστε μέντορες και προστάτες.

Θεώρησαν λοιπόν σωστό να κλέψουν τις ταμπέλες που τοποθετήθηκαν στο Σαρακήνικο σχετικά με το γυμνισμό. Να ξαναπούμε λοιπόν ότι Η ΓΑΥΔΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ.

Ο Δήμος έχει κάνει όλες τις ενέργειες που οφείλει για την κλοπή της δημοτικής περιουσίας, οι πινακίδες αντικαθίστανται άμεσα και η Αστυνομία φροντίζει για την εφαρμογή της απόφασης της τοπικής κοινωνίας.

Υπενθυμίζουμε ότι υπάρχουν πολλές παραλίες για τους λάτρεις του γυμνισμού.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!»

Πηγή: flashnews

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ