Βρειτε μας στα Social Media

XANIA

Χανιώτης με δυο παιδιά γλίτωσε από πλειστηριασμό – Θα του έπαιρναν το σπίτι για 15.000 ευρώ!

Δημοσιεύτηκε

στις

πλειστηριασμος
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον πλειστηριασμό της πρώτης του κατοικίας γλίτωσε ένας Χανιώτης πατέρας δυο παιδιών, λόγω οφειλών σε τράπεζες, ύψους 15.000 ευρώ.

Ο εν λόγω Χανιώτης αναζήτησε βοήθεια από την Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης και τελικά κατάφερε να αποφύγει τον πλειστηριασμό του σπιτιού του και να ενταχθεί σε σχετική ρύθμιση.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης:

«”Ανάσα” για οικογένεια οφειλετών και δικαίωση της Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, υπήρξε το αποτέλεσμα ύστερα από μια σειρά διαπραγματεύσεων της Ένωσης ,με την εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων (servers), όπου δόθηκε αναστολή σε προγραμματισμένο πλειστηριασμό στην κύρια κατοικία ,για 15.000 ευρώ περίπου οφειλής , υπερχρεωμένου καταναλωτή, που είχε προγραμματιστεί στις 25/1/2023.

Η τιμή εκκίνησης του πλειστηριασμού της κατοικίας ήταν 95.000 ευρώ.

Αναλυτικά:

Πρόκειται για οικογενεια με δύο ανήλικα παιδιά, ,της οποίας και οι δύο σύζυγοι εργάζονται , δεν ανήκουν στους ευάλωτους οικονομικά οφειλέτες , έχουν όμως πλείστα κοινωνικά κριτήρια.

Ο σύζυγος υπήρξε οφειλέτης σε μία τράπεζα, με καταναλωτικό δάνειο, με υπόλοιπο οφειλής γύρω στα 15.000 ευρώ ακαθάριστα, το δάνειο του πουλήθηκε, σε funds και το funds, ενεργοποίησε τα αναγκαστικά μέτρα και μάλιστα το χειρότερο να βγάλει σε πλειστηριασμό την πρώτη κατοικία του οφειλέτη, για χρέος 15.000 ευρώ.

Παρά ταύτα, με την Εξωδικαστική διαμεσολάβηση και παρέμβαση της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, υπήρξε επίσημα η αναστολή του πλειστηριασμού, η οποία πιστοποιήθηκε από σχετικό έγγραφο με ημερομηνία 12-1-2023 του funds και επιδόθηκε στον οφειλέτη στις 16-1-1023 από την δικαστική Επιμελήτρια του Εφετείου Κρήτης.

Τέλος, η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης από το 2010, παρέχει στους οφειλέτες καταναλωτές , δανειολήπτες , υποστήριξη και συμβουλευτική, για την εξωδικαστική ρύθμιση των οφειλών τους, προς οποιονδήποτε πιστωτή, funds, τράπεζες ,ιδιώτες ,ταμεία.

Καλούνται λοιπόν οι καταναλωτές, που αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα στη ρύθμιση των οφειλών τους, να επικοινωνούν άμεσα, με την Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας κλείνοντας ραντεβού: τηλ.2821092306 2821092666 και EMAIL.epkxan@gmail.com».

Πηγή: zarpanews

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ