XANIA
Απίστευτο επεισόδιο με εργολάβο στην Κρήτη – Η αστυνομία τον τσάκωσε με τα κλεμμένα στην… πλάτη!
Σε ένα απίστευτο σήριαλ εξελίσσεται το θέμα της κατεδάφισης των παλιών Λυκείων στην Κίσαμο, υπήρξαν καταγγελίες για το ποιος καρπώνεται τα περιουσιακά στοιχεία των σχολείων που δεν είχαν απομακρυνθεί πριν την κατεδάφιση.
Χθες Σάββατο εκτυλίχθηκαν πρωτοφανείς καταστάσεις, όταν έγινε αντιληπτό ότι ένα φορτηγό του εργολάβου που εκτελεί την κατεδάφιση έφυγε από το Καστέλι προς τα Χανιά, φορτωμένο με πράγματα από τα παλαιά Λύκεια και ειδικότερα ένα αναβατόριο των εργαστηρίων.
Αμέσως αμέσως έγινε καταγγελία στην αστυνομία και το φορτηγό εντοπίστηκε στην περιοχή του Ταυρωνίτη.
Εκεί το σταμάτησε η αστυνομία και συνοδεία περιπολικού, επέστρεψε στην Κίσαμο και στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής αργά το απόγευμα.
Ο οδηγός συνελήφθη, και θα σχηματιστεί δικογραφία.
Πηγή: kriti360

-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ2 ημέρες πριν
Η Ρεθυμνιώτισα Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη στην κορυφή του κόσμου
-
Ρέθυμνο2 ημέρες πριν
Έκαναν τα Ζωνιανά… Βαγδάτη και στη φετινή Ανάσταση – Δείτε βίντεο
-
Ρέθυμνο3 ημέρες πριν
Ρέθυμνο: Ανάσταση στο Creta Palace μέσα σε φαντασμαγορική ατμόσφαιρα | ΦΩΤΟ
-
PLUS +2 ημέρες πριν
Απίστευτος παπάς έψελνε και… άναψε δυναμιτάκι στο Χριστός Ανέστη