Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Από το Βενιζέλειο ξεκινά αύριο την περιοδεία του ο Νίκος Ανδρουλάκης

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με επίσκεψη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη στις 11:00 π.μ το πρωί, ξεκινούν οι συναντήσεις και επισκέψεις στελεχών του κόμματος με αποκορύφωμα τη θεματική εκδήλωση για την Υγεία, στις 18:30 το απόγευμα στο κινηματοθέατρο ΑΣΤΟΡΙΑ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα συναντηθεί αρχικά με τη διοίκηση του νοσοκομείου και τους διευθυντές των τμημάτων του Νοσοκομείου και στις 12:00 μ.μ θα πραγματοποιήσει συνάντηση στο αμφιθέατρο του Βενιζελείου  με το Σύλλογο Εργαζομένων.

Στη 13:30 κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ με τους βουλευτές Ηρακλείου Ελένη Βατσινά και Φραγκίσκο Παρασύρη, τον υπεύθυνο ΚΤΕ Υγείας βουλευτή Ιωαννίνων Γιάννη Τσίμαρη και τον υπεύθυνο του Τομέα Υγείας του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Μπουλμπασάκο, θα έχουν συνάντηση με στελέχη του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στην Αλικαρνασσό.

Στις 18:30 στο ΑΣΤΟΡΙΑ θα γίνει η κεντρική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ για την Αναγέννηση του ΕΣΥ όπου ο πρόεδρος του κόμματος θα παρουσιάσει τις θέσεις του κινήματος για τη Δημόσια Υγεία.

Επίσης στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο Άγις Τσουρός,πρώην Διευθυντής Πολιτικής και Διακυβέρνησης για την Υγεία και την Ευεξία του Ευρωπαϊκού Γραφείου ΠΟΥ με θέμα τη Στρατηγική για ένα σύγχρονο ΕΣΥ, ο Νίκος Τσακουντάκης, Γενικός Οικογενειακός Γιατρός, Διευθυντής του ΕΣΥ, για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και την Πρόληψη, ο παθολόγος- ογκολόγος του Βενιζελείου Νοσοκομείου Νίκος Ανδρουλάκης για τη  Δευτεροβάθμια Φροντίδα Υγείας και τα ισχυρά νοσοκομεία και τέλος η Κατερίνα Κουτσογιάννη, αντιπρόεδρος της Ένωσης Ασθενών Ελλάδας για τα προβλήματα του ΕΣΥ  από την πλευρά των ασθενών.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ