Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Το εντυπωσιακό βίντεο της Red Bull στη Σπιναλόγκα

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ίντα ‘ναι πάλι αυτό το Freerunning! Κουζουλάδα, άθλημα, χορός ή ένας ιδιαίτερος τρόπος έκφρασης που έχει γίνει εδώ και χρόνια μόδα σε πολλές χώρες; Όπως και αν το δει ο καθένας μας, είναι σίγουρα ριψοκίνδυνο αλλά παράλληλα εντυπωσιακό. Κατά τον ορισμό του, είναι η τέχνη της ελεύθερης σωματικής έκφρασης, χωρίς περιορισμούς η οποία αποσκοπεί στην ομορφιά, τη χάρη, και την ομαλότητα της κίνησης.

Ωστόσο, το freerunning συχνά πέρα από την ομορφιά της κίνησης αναδεικνύει και την ομορφιά των τοπίων που επιλέγουν οι αθλητές. Αυτό ακριβώς ισχύει και στην περίπτωση του Δημήτρη Κυρσανίδη, ο οποίος επέλεξε το μικρό νησί της Σπιναλόγκας, βόρεια του κόλπου της Ελούντας στην Επαρχία Μεραμπέλλου του νομού Λασιθίου Κρήτης.

Dimitris Kyrsanidis performs in Spinalonga island, Greece on April 13th, 2016

Dimitris Kyrsanidis performs in Spinalonga island, Greece on April 13th, 2016

Το αποκαλούμενο νησί των «ζωντανών νεκρών» και πιο συγκεκριμένα το ιστορικό οχυρό του με τα καλντερίμια και τα εγκαταλελειμμένα σπίτια, αποτέλεσε το ιδανικό «σκηνικό» γύρω από τα απίθανα ακροβατικά του κορυφαίου Έλληνα freerunner (κατάκτηση της πρώτης θέσης για δύο συνεχόμενα χρόνια (2014 & 2015) στην παγκόσμια πρόκληση του Red Bull Art of Motion στη Σαντορίνη).

Το σύντομο βίντεο-παραγωγή της Red-Bull θα σας κάνει να θαυμάσετε τις σπάνιες ικανότητες του νεαρού Θεσσαλονικιού και φυσικά τις μοναδικές εικόνες από το νησάκι της Σπιναλόγκα!

Πηγή: www.redbull.com & Red Bull Youtube Channel

Επισκεφθείτε και το profile του Δημήτρη Κυρσανίδη: www.redbull.com/gr/el/athletes/1331682610919/dimitris-dk-kyrsanidis

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ