Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Χανιά: «Μπλόκο» της Αστυνομίας σε λαθραία τσιγάρα και καπνό

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

a

«Λαβράκι» έβγαλε η έρευνα των λιμενικών αρχών σχετικά με την παράνομη δραστηριότητα ενός 35χρονου αλλοδαπού, ο οποίος ήταν έτοιμος να σπρώξει στην αγορά… λαθραία τσιγάρα και καπνό στα Χανιά.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, οι άνδρες του Γραφείου Ασφαλείας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής Αρχής της πόλης, αφού αξιοποίησαν κατάλληλα τις πληροφορίες που είχαν την περασμένη Παρασκευή έκαναν έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο σπίτι του 35χρονου.

AdTech Ad

Κατά την έρευνα στην οποία συμμετείχε και ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών του λιμενικού σώματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 459 πακέτα τσιγάρα από διάφορες μάρκες και έξι συσκευασίες λαθραίου καπνού των 50 γραμμαρίων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον ίδιο χώρο, οι λιμενικοί βρήκαν και κατάσχεσαν ένα κινητό τηλέφωνο, ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.

Τόσο τα πακέτα τσιγάρα όσο και οι συσκευασίες του καπνού δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων, ενώ το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων σύμφωνα με έγγραφο του Τελωνείου, ανέρχεται για τα τσιγάρα στο ποσό 1.711,88 ευρώ και για τον καπνό στο ποσό των 59,65 ευρώ.

Read more: http://www.newsbomb.gr/ellada/astynomiko-reportaz/story/719168/xania-mploko-tis-astynomias-se-lathraia-tsigara-kai-kapno#ixzz4Gm8cbQcq

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ