Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Οι «δούρειοι ίπποι» του Μουζάλα

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Του Νίκου Μολδοβανίδη

-Ο Ανθρωπισμός δεν είναι προνόμιο των προοδευτικών ή των αριστερών ή των δεξιών ή των κεντρώων ή άλλων ιδεολογικών ή πολιτικών προσδιορισμών. Ο ανθρωπισμός είναι προνόμιο των ανθρώπων. Πρέπει να ξεκινήσουμε από τα βασικά , μου φαίνεται γιατί εδω γίνονται παρεξηγήσεις από πρόθυμους ή βαλτούς . Θα τα εξηγησω στη συνέχεια όσο μπορω πιο απλά. Δεν εκχωρώ την αποκλειστικότητα του ανθρωπισμού , τάχα μου, σε κανέναν.. Σε κανέναν.

-Πρόσφυγας ονομάζεται, σύμφωνα με τη Σύμβαση της Γενεύης για τους πρόσφυγες, κάθε άνθρωπος που βρίσκεται έξω από το κράτος του οποίου είναι πολίτης εξαιτίας δικαιολογημένου φόβου ότι εκεί θα υποστεί διωγμούς λόγω της φυλής, της θρησκείας ή της εθνικότητάς του, ή ακόμα εξαιτίας της ιδιότητας του μέλους μιας ιδιαίτερης κοινωνικής ομάδας ή των πολιτικών του απόψεων , και επιπλέον τού είναι αδύνατο να εξασφαλίσει προστασία από τη χώρα του, ή, εξαιτίας του φόβου αυτού, δεν επιθυμεί να τεθεί υπό αυτή την προστασία.

-Ηρθε ο κ Μουζάλας, γνωστός εξωκοινοβουλευτικός υπουργός της κυβερνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και πέταξε μια απασφαλισμένη χειροβομβίδα στην περιφέρεια Κρήτης. Θα δεχτει η Κρήτη 2000 πρόσφυγες. Αμέσως βγηκαν τα μαχαίρια ενθεν κακειθεν. Οι μεν και οι δε.. οπως σε όλα οι νεοέλληνες βιαστικοί, ανημέρωτοι , γιαυτό και πάντα ηττημένοι . Ανακοινώσεις οι δήμαρχοι, ανακοινώσεις οι ξενοδόχοι. Τωρα περιμένουμε την ανακοίνωση της «κουτσής Μαρίας» επι του σημαντικού θέματος, που θα είναι πληροφορημένη από κάποια Μενεγάκη.

-Την ίδια στιγμή, βγήκαν παγανιά και οι «δούρειοι ίπποι» του Μουζάλα και κατ επέκταση της κυβέρνησης. Θυμήθηκαν τις σοσιαλιστικές τους καταβολές και μας δείχνουν με το δάχτυλο , όλους όσους έχουμε αμφιβολίες για το σωστό ή για την επόμενη κίνηση. Σου πατάνε και το ευαίσθητο σημείο του κάθε ανθρώπου. Το διανθίζουν και με τα ιστορικά, « η Κρητική φιλοξενία», « οι φιλότιμοι κρητικοί» κλπ. Μερικοί έμπλεξαν και τα «παντός καιρού» all inclusive ξενοδοχεία… Μπερδεύουν ΕΠΙΤΗΔΕΣ την φανέλλα με τα σώβρακα και στην σύγχυση πετάνε και ένα χας ταγκ ‪#‎refugees‬ welcome και κοιμούνται ήρεμοι ότι εκτέλεσαν το πατριωτικό τους καθήκον σε μια αγνωστου ταυτότητας σοσιαλιστική διεθνή.

-Αυτή η κυβέρνηση , από ότι γνωρίζετε , για κάθε κίνηση της , εχει μελετήσει, εκπονήσει ένα άριστο σχέδιο. Ολα τα έχουν φερει εις πέρας, άριστα και στην ωρα τους, οπότε προς τι η ανησυχία… Ακούστε κύριοι ανθρωπιστές… για να το ξεκαθαρίζουμε από τώρα … Χωρίς εφαρμόσιμο σχέδιο , που να είναι εφικτή η πραγματοποίηση του, όσο και να διαδίδετε τις αφελείς σας θέσεις, δεν θα γίνει καμία κίνηση δεκτή.. Είμαστε το ίδιο ( τουλάχιστον) ανθρωπιστές και φιλόξενοι και ιστορικά μορφωμένοι με εσας. Η διαφορά μας είναι στην αφέλειά σας… , εκτος κι αν ειστε βαλτοί, που δεν το πιστευω…
-Ε όχι αφελείς δεν είμαστε, ούτε είμαι.. Το σχέδιο πρώτα της κυβέρνησης και του Μουζάλα και μετα όσα welcome τραβάει η ψυχή σας.
Καλημερα σας

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ