Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Κυρίτσης: Ανυπόστατα τα περί προσφύγων στην Κρήτη

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαψεύδει κατηγορηματικά τις πληροφορίες περί μετεγκατάστασης 3.000 προσφύγων από τη Γερμανία στην Κρήτη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και εκπρόσωπος του Συντονιστικού Οργάνου για το προσφυγικό, Γιώργος Κυρίτσης.

«Τα περί προσφύγων από Γερμανία σε Κρήτη, παντελώς ανυπόστατα» έγραψε ο κ. Κυρίτσης στο Twitter.

Το θέμα προέκυψε μετά από δηλώσεις του ευρωβουλευτή Νότη Μαριά στο «Ράδιο Κρήτη», ο οποίος δήλωσε ότι σύμφωνα με το Δουβλίνο 3, κάθε κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει το δικαίωμα να στείλει «μετατοπίσει» σε άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όσους πρόσφυγες κρίνει ως υπεράριθμους στο έδαφός του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επιβεβαίωσε ο κ. Μαριάς, η Γερμανία αποφάσισε να στείλει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κρήτη πάνω από 3.000 πρόσφυγες σε πρώτη φάση, που κρίνει ως υπεράριθμους στο έδαφός της. Την απόφαση της Γερμανίας, οι ίδιες πληροφορίες ήθελαν να έχει υιοθετήσει η ελληνική κυβέρνηση, η οποία ξεκίνησε την εφαρμογή του σχεδίου, στο πλαίσιο του οποίου ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μουζάλας, προήδρευσε σύσκεψης στο Ηράκλειο και προανήγγειλε τη μεταφορά χιλιάδων προσφύγων στην Κρήτη.

Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/news/story/720467/kyritsis-anypostata-ta-peri-prosfygon-stin-kriti#ixzz4HJ8htHbc

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ