Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Νέα τροπή στο θρίλερ της εξαφάνισης της Αργυρούλας Καραντώνα – Στοιχείο που ανατρέπει τα πάντα [pic]

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα ακόμη στοιχείο προστίθεται στον γρίφο της εξαφάνισης της 49χρονης Αργυρούλας Καραντώνα, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από την περασμένη Τρίτη. Σύμφωνα με πληροφορίες…

η 49χρονη φαίνεται πως επιβιβάστηκε στο πλοίο της γραμμής από Ηράκλειο για Πειραιά, με αποτέλεσμα οι έρευνες να επεκτείνονται και στην Αττική. Η τσάντα της είχε βρεθεί στην περιοχή της Ελευσίνας από συνεργεία καθαριότητας του δήμου της περιοχής και παραδόθηκε στην οικεία αστυνομική αρχή. Πάντως, μέσα στην τσάντα δεν βρίσκονταν το κινητό τηλέφωνο της γυναίκας, σήμα του οποίου είχε εντοπιστεί στην περιοχή του Ρεθύμνου και ειδικότερα στον Αδελιανό Κάμπο.

ΦΩΤΟ από zarpanews.grΦΩΤΟ από zarpanews.gr

Σύμφωνα με το οικογενειακό της περιβάλλον η γυναίκα αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, καθώς πάσχει από κατάθλιψη. Αξίζει να σημειωθεί πως η 49χρονη έφυγε από το σπίτι της με αυτοκίνητο μάρκας Suzuki swift, χρώματος λευκού, αλλά με κόκκινο καπό και κόκκινο δεξιό φτερό. Επίσης, η γυναίκα φορούσε τζιν παντελόνι και ροζ μπλούζα. Παρακαλείται όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει άμεσα με την αστυνομία, καθώς η ζωή της Αργυρούλας Καραντώνα βρίσκεται σε κίνδυνο.

Πηγή: zarpanews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ