Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΟΣΜΟΣ

Βρέφος 8 μηνών έκανε και τις δύο δόσεις του εμβολίου της Pfizer

Δημοσιεύτηκε

στις

pfizer
Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS
126 Shares

Ένα μωρό μόλις 8 μηνών από τη Νέα Υόρκη είναι αυτή τη στιγμή ο νεότερος άνθρωπος του κόσμου που έχει εμβολιαστεί πλήρως κατά του κορονοϊού.

Ο Vincenzo «Enzo» Mincolla έκανε την προηγούμενη Τετάρτη τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer, στο πλαίσιο κλινικής δοκιμής για το σκεύασμα.

Το νοσοκομείο στο οποίο έγινε ο εμβολιασμός του μωρού είναι ένα από τα τέσσερα των ΗΠΑ όπου ελέγχεται το εμβόλιο της Pfizer για παιδιά κάτω των 5 ετών.

Η Αμερική είναι η μόνη χώρα για την ώρα που κάνει τέτοιες κλινικές μελέτες σε παιδιά, παίρνοντας το πράσινο φως από την κυβέρνηση για να ξεκινήσουν οι δοκιμασίες σε παιδιά μικρότερα των 12 ετών.

Ο Enzo είναι ένα από τα 16 βρέφη που συμμετέχουν στην πρώτη φάση της δοκιμής, που περιλαμβάνει μωρά από 6 μηνών ως και 2 ετών.

Οι γονείς του Enzo, Mike και Marissa Mincolla, είναι γιατροί: «Αισθανόμαστε και οι δύο πως είναι σημαντικό να τελειώνουμε με την πανδημία και ο γρηγορότερος και ασφαλέστερος τρόπος είναι να εμβολιαστούμε», δήλωσε ο Mike Mincolla, προσθέτοντας πως δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να κάνει το εμβόλιο στο παιδί του.

pfizer
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap