Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΟΣΜΟΣ

Θεωρίες συνωμοσίας και τα ερωτηματικά της 11ης Σεπτεμβρίου | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις104 Shares

Μπορεί να μην μάθουμε ποτέ την πραγματική ιστορία πίσω από την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου ή  μπορεί και να την ξέρουμε ήδη.

Όπως και να έχει οι θεωρίες συνωμοσίας πάντα θα δίνουν και θα πάιρνουν σχετικά με το γεγονός που στιγμάτισε μια ολόκληρη εποχή και άλλαξε τον κόσμο.

Θεωρείται η ημερομηνία που άλλαξε τον καπιταλισμό,έτσι όπως τον είχαμε γνωρίσει τον 20ο αιώνα, όπως αναφέρει το creta24.gr.

Φέρνοντας την επιπλέον χρηματιστηριοποίηση του συστήματος και στη συνέχεια την γνωστή μας -και ειδικά εδώ στην Ελλάδα- απορρύθμιση του.Με τα τεράστια κεφάλαια που δημιουργήθηκαν τότε να πνίγουν ολόκληρα κράτη και να υποβιβάζουν το βιοτικό επίπεδο μεγάλου μέρους των λαών του Ανεπτυγμένου Κόσμου.

Η 11η Σεπτεμβρίου του 2001 ήταν στην πραγματικότητα η είσοδος της ανθρωπότητας στον 21ο αιώνα.
Το έναυσμα για μια Σταυροφορία και έναν Ιερό Πόλεμο Δύσης-Ισλάμ και για τεράστιες δομικές αλλαγές στην Οικονομία και στις κοινωνίες των δυτικών χωρών.

Το “Story”

Είκοσι χρόνια πριν,σαν σήμερα (11/9),οι ΗΠΑ δέχονται μια τρομοκρατική επίθεση χωρίς προηγούμενο και κυρίως χωρίς καμία λογική,μέσα στην ίδια τους τη χώρα.
Κάποιοι φανατικοί μουσουλμάνοι παίρνουν τον έλεγχο αεροπλάνων της γραμμής και τα “καρφώνουν” στους Δίδυμους Πύργους του World Trade Center της Νέας Υόρκης.
Αυτή είναι και η πιο γνωστή σκηνή από εκείνη την ημέρα.
Λιγότερο γνωστά είναι τα επεισόδια με την επίθεση στο Πεντάγωνο,όπως και το αεροπλάνο που χάθηκε σε δάσος της Πενσυλβάνια χωρίς να βρει τον στόχο του.

Το θέμα με την “nine/elevent” (οι Αμερικάνοι γράφουν πρώτα το μήνα και μετά την ημέρα) είναι ότι τα στοιχεία που δεν απαντήθηκαν ποτέ,είναι περισσότερα από εκείνα που απαντήθηκαν.

Πώς γίνεται,ας πούμε, ένα αεροπλάνο που καρφώνεται σε ένα κτήριο να προκαλεί την κατάρρευση του.Ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι το κτήριο αυτό είναι 110 ορόφων (417 μέτρων το World Trade Center 1 και 415 μέτρων το WTC 2),φτιαγμένο από ατσάλινες πλάκες σε κάθε όροφο,που δένουν με ένα επίσης ατσάλινο περίβλημα που το ντύνει σαν μια μεταλλική μπλούζα,εξωτερικά και “δένει” όλο αυτό με μια ατσάλινη κεντρική κολώνα…
Ο χάλυβας λιώνει στους 1400 βαθμούς κελσίου.
Έφτασε ποτέ σε τέτοια επίπεδα η θερμοκρασία στο World Trade Center;
Και αν ναι,πώς γίνεται οι εγκλωβισμένοι άνθρωποι μέσα στα κτήρια να ήταν ζωντανοί μέχρι την κατάρρευση των πύργων και να καλούν σε βοήθεια;
Πώς γίνεται να είναι ζωντανοί όσοι βρέθηκαν κάτω από τους πύργους και κινηματογραφούσαν το γεγονός.Αν η θερμοκρασία έφτασε σε τέτοια επίπεδα,σίγουρα δε θα ήταν δυνατή η ύπαρξη (ζωντανών) ανθρώπων σε ολόκληρη την περιοχή.

Πολλές οι απορίες που μένουν ακόμη αναπάντητες,δίνοντας τη δυνατότητα σε συνωμοσιολόγους και λοιπούς να χτίζουν θεωρίες.Όμως η ευθύνη είναι όλων εκείνων που δεν ξεκαθάρισαν,είκοσι χρόνια μετά,το τι έγινε ακριβώς εκείνη την ημέρα.
Πώς είναι δυνατόν να πέφτει…κατακόρυφα ένα κτήριο 400 μέτρων ενώ συνήθως όταν κάτι λιώνει,γέρνει προς τη μία την άλλη πλευρά.Εκτός κι αν γίνει ελεγχόμενη κατεδάφιση με εκρηκτικά στον σκελετό του κτηρίου.Όπως γίνεται καθημερινά σε αμέτρητα κτήρια που κατεδαφίζονται παγκοσμίως.

Γιατί εκτός από τους Δίδυμους Πύργους έπεσε και ο τρίτος (μικρότερος) ουρανοξύστης της περιοχής,που δεν χτυπήθηκε από κανένα αεροπλάνο;
Επίσης από την επίθεση στο Πεντάγωνο γιατί δεν υπάρχει κανένα βίντεο;
Είναι δυνατόν να μην είχε κάμερες σε ένα τόσο καλά φυλασσόμενο σημείο των ΗΠΑ;

Βέβαια η αλήθεια είναι ότι όλη η ιστορία δεν έχει λογική.
Πώς κάποιοι Άραβες οργάνωσαν κάτω από τη μύτη των αμερικάνικων αρχών μια τέτοια πράξη,που θέλει οργάνωση,ικανότητες (πχ να ξέρεις να πιλοτάρεις αεροπλάνα boeing) και κυρίως τεράστια δόση…τύχης.
Τύχη το να πετάς χωρίς σχέδιο πτήσης για ώρες πάνω από τον πιο καλά φυλασσόμενο εναέριο χώρο του κόσμου και η πιο ισχυρή πολεμική αεροπορία του πλανήτη να μη σε καταρρίπτει!

Υπάρχουν περιπτώσεις που αεροπλάνα καρφώθηκαν σε ψηλά κτήρια. Δεν υπάρχουν όμως περιπτώσεις όπου το κτήριο κατάρρευσε ολοσχερώς.

Βίντεο:Ουρανοξύστης κάηκε ολοσχερώς στο Μιλάνο,χωρίς να καταρρεύσει

“Fahrenheit 9/11”

Ο γνωστός ντοκιμαντερίστας σκηνοθέτης Michael Moore μάζεψε σχεδόν όλα τα αναπάντητα ερωτήματα αυτής της τόσο θολής ιστορίας και τα παρουσίασε σε ένα φιλμ με τίτλο “Fahrenheit 9/11”.
Τις σχέσεις της οικογένειας Μπους με τους Άραβες “πετρελαιάδες”,τα τεράστια κεφάλαια που έχουν οι ίδιοι επενδύσει στις ΗΠΑ,τον “Πατριωτικό Νόμο” που κανείς δεν είχε διαβάσει,την παραδοχή από Γερουσιαστή ότι κανείς πολιτικός δε διαβάζει τους νόμους που ψηφίζει,γιατί αν το έκανε,θα καθυστερούσε το…νομοθετικό έργο της χώρας και άλλα πολλά…

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
etem
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap