Κόσμος
Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν στη Νέα Υόρκη: «Με την Τουρκία, διαφωνούμε στα εδαφικά θέματα»
Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, είχε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στη Νέα Υόρκη, στο πλαίσιο της παρουσίας του στη Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών
Η συνάντηση διήρκησε μία ώρα και έλαβε χώρα στο «σπίτι της Τουρκίας», στη Νέα Υόρκη και σε αυτή συμμετείχαν από ελληνικής πλευράς ο Υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης και η διευθύντρια του διπλωματικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, Άννα – Μαρία Μπούρα, ενώ από την τουρκική πλευρά ήταν παρόντες ο διοικητής της ΜΙΤ, Ιμπραήμ Καλίν και ο διπλωματικός σύμβουλος του προέδρου της Τουρκίας, Ακίφ Τσαγατάι Κιλίτς.
Κυριάκος Μητσοτάκης στο CNN: «Με την Τουρκία, συμφωνούμε ότι διαφωνούμε στα εδαφικά θέματα»
«Με την Τουρκία, έχουμε διαφορές εδώ και χρόνια. Μπορούμε να συμφωνούμε ότι διαφωνούμε, όσον αφορά τα εδαφικά θέματα», σημείωσε ο Πρωθυπουργός πριν από τη συνάντηση με τον Ταγίπ Ερντογάν, σε συνέντευξη στο CNN.

-
ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πριν
Αδιανόητη τραγωδία στη Μύκονο: Αγελάδα κάρφωσε στην καρδιά οδηγό μηχανής
-
ΗΡΑΚΛΕΙΟ3 ημέρες πριν
Χαμός με την «χρυσή» διαθήκη: Ομογενής Κρητικός άφησε 600.000 ευρώ κληρονομιά στο χωριό!
-
ΚΡΉΤΗ2 ημέρες πριν
Οι Μετεωκρήτες για ακόμη μια φορά έκαναν τα μαγικά τους!
-
Ρέθυμνο3 ημέρες πριν
Έγινε «Σασμός» στο δημαρχείο Ρεθύμνου!