Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση vikos

Κόσμος

Συγκλονιστική η Αλέξια: Ερμηνεύει δακρυσμένη τον Εθνικό μας Ύμνο στην παρέλαση στην Νέα Υόρκη!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Βαθιά συγκινημένη και με δάκρυα στα μάτια, η γνωστή Κύπρια τραγουδίστρια Αλέξια Βασιλείου, ερμήνευσε ακαπέλα τον Εθνικό Ύμνο στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης, μετά την παρέλαση και τους καθιερωμένους εορτασμούς για την 25η Μαρτίου.

Οι φετινές εκδηλώσεις είχαν ιδιαίτερη βαρύτητα, αφού ήταν αφιερωμένες στα πενήντα χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.

Αυτούσια η ανάρτησή της

Είμαι βαθειά συγκινημένη που είχα την τιμή να τραγουδήσω τον Εθνικό μας Ύμνο, εκπροσωπώντας την Κύπρο, την Ελλάδα και την Ελληνική και Κυπριακή Ομογένεια, στην παρέλαση για την 203η επέτειο της Ελληνικής Ανεξαρτησίας, στην 5η Λεωφόρο στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, την Κυριακή 14 Απριλίου. Κατ’ αυτήν την ημέρα, παρέλασαν πλήθος Ελλήνων, Κυπρίων και Φιλελλήνων, για να τιμήσουν την μνήμη των Προγόνων.

Η συγκίνηση μου καθώς τραγουδούσα τον Εθνικό Ύμνο ήταν ακόμα μεγαλύτερη, διότι η φετινή παρέλαση ήταν αφιερωμένη στην συμπλήρωση των πενήντα ετών από την τουρκική εισβολή και παράνομη κατοχή του βορείου τμήματος της Κύπρου, της πατρίδας μου, που ακόμα υφίσταται.

Μαζί μας περπατούσαν και οι Πρόγονοι μας τους οποίους τιμήσαμε, τους αισθανόμασταν δίπλα μας. Ο Ελληνισμός της Νέας Υόρκης, και η Φωνή του Ελληνισμού ήχησε και αντήχησε στην καρδιά της Νέα Υόρκης.

Δείτε την συγκινητική ερμηνεία της Αλέξιας

Δείτε βίντεο από την μεγάλη παρέλαση στην Νέα Υόρκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ