Βρειτε μας στα Social Media

Κόσμος

Νέα πρόκληση Ερντογάν, ανήμερα της επετείου Άλωσης της Κωνσταντινούπολης

Δημοσιεύτηκε

στις

ερντογαν
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέα πρόκληση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανήμερα της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης.

Σε μήνυμα που ανέβασε στα social media, η Διεύθυνση Επικοινωνιών της Προεδρίας, ο Ερντογάν δίνει συγχαρητήρια για την 571η επέτειο της Άλωσης και κάνει λόγο για «μία από τις πιο θαυμάσιες νίκες στην Ιστορία».

Συγκεκριμένα στο μήνυμά του αναφέρει:

«Συγχαίρω την 571η επέτειο από την κατάκτηση της Κωνσταντινούπολης, μια από τις θαυμάσιες νίκες της παγκόσμιας ιστορίας και της ιστορίας μας. Για να κατανοήσουμε το πνεύμα της κατάκτησης, είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε πώς κατακτήθηκε αυτή η ευλογημένη νίκη. Η στρατιωτική ιδιοφυΐα, η επιμονή και η αποφασιστικότητα του ηρωικού μας στρατού και η νίκη του αγαπημένου μας έθνους, η δίκαιη διοίκηση του μεγάλου πολιτικού Φατίχ Σουλτάν Μεχμέτ».

Η Κωνσταντινούπολη, η οποία κουβαλά τα ίχνη της ιστορίας της μέχρι σήμερα και αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους καλλιτέχνες, συγκαταλέγεται στις πιο δημοφιλείς πόλεις στον κόσμο. Οι επιχειρήσεις, η οικονομία, το εμπόριο, η τέχνη, ο πολιτισμός… Είναι το κέντρο ιδεών της χώρας μας στην εποχή μας.

Η πίστη, η αποφασιστικότητα και η επιμονή του σουλτάνου Μεχμέτ του Πορθητή και των ηρωικών στρατιωτών του όταν κατέκτησαν την Κωνσταντινούπολη μας εμπνέουν σήμερα να πετύχουμε τον στόχο του «Αιώνα της Τουρκίας», με την ευκαιρία της 571ης επετείου από την Άλωση της Κωνσταντινούπολης, κληρονομούμε αυτή της μοναδικής ομορφιάς παγκόσμια πόλη. «Τιμώ τον Φατίχ Σουλτάνο Μεχμέτ και τους αγαπημένους μας μάρτυρες με έλεος, σεβασμό και ευγνωμοσύνη και χαιρετίζω όλους τους πολίτες μας με τα πιο εγκάρδια αισθήματά μου».

Πηγή: enikos

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ