Βρειτε μας στα Social Media

Κόσμος

Η easyJet Holidays ανακοινώνει την επανεκκίνησή της από την 1η Αυγούστου με πακέτα προς την Ελλάδα

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ύστερα από τη δημοσίευση της λίστας με της ασφαλείς χώρες εκ μέρους της βρετανικής κυβέρνησης η EasyJet Holidays ανακοίνωσε την επανεκκίνησή της από την 1η Αυγούστου.

Οι πελάτες της εταιρίας μπορούν να πραγματοποιήσουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα, την Ισπανία και την Τουρκία για το φετινό καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει πως οι ταξιδιώτες μπορούν κάνουν κρατήσεις με αισιοδοξία και να ανυπομονούν να ταξιδέψουν.

Επιπλέον, η EasyJet Holidays δημιούργησε ένα βίντεο για να υποστηρίξει και να προετοιμάσει τους ταξιδιώτες σχετικά με το τι τους περιμένει στις διακοπές τους, καθώς και μία ιστοσελίδα «ασφάλειας και ευεξίας».

Ο Υπεύθυνος Καταναλωτών της EasyJet Holidays, Matt Callaghan, δηλώνει πως η εταιρία περίμενε με ανυπομονησία αυτή τη στιγμή με στόχο να παρέχει τη μαγεία των διακοπών στους πελάτες. Η  EasyJet Holidays ξεκίνησε τη λειτουργία της το Νοέμβριο του 2019 και η πρώτη θερινή σεζόν θα ήταν ένα σημαντικό ορόσημο, ειδικά τηρουμένων των αναλογιών και των ιδιαιτεροτήτων της φετινής τουριστικής σεζόν.

Για όσους θέλουν να «αποδράσουν» αυτό το καλοκαίρι η easyJet Holidays παρέχει μερικές συναρπαστικές προσφορές και σε όλες τις διακοπές επιτρέπονται έως και 23 κιλά αποσκευών, με τις μεταφορές να συμπεριλαμβάνουν και τις διακοπές στις παραλίες.

Ένα πλήθος επιπλέον μέτρων θα εφαρμοστούν κατά τη διάρκεια των πτήσεων  με στόχο την ασφάλεια των επιβατών και του πληρώματος, ενώ θα παρέχονται και ειδικές μάσκες στα παιδιά, οι οποίες θα έχουν σχεδιαστεί από τον καλλιτέχνη Will Sliney, ο οποίος έχει εργαστεί στη Marvel (Spider-Man) και στο franchise Star Wars.

money-tourism

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ