Βρειτε μας στα Social Media

Κόσμος

Άλμπερτ Μπουρλά: Θετικός στον κορονοϊό και ο επικεφαλής της Pfizer

Δημοσιεύτηκε

στις

Μπουρλά
Διαφήμιση
Διαφήμιση
78 Shares

Ο Άλμπερτ Μπουρλά, επικεφαλής της Pfizer, κόλλησε κορονοϊό, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή με το αντιικό χάπι Paxlovid, ενώ έχει εμβολιαστεί και με τις τέσσερις δόσεις του εμβολίου.

“Η ανάρτησή του Άλμπερτ Μπουρλά αφού διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό:

“Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι διαγνώστηκα θετικός στην COVID-19. Είμαι ευγνώμων που έχω εμβολιαστεί και με τις τέσσερις δόσεις του εμβολίου Pfizer-BioNTech και νιώθω καλά, ενώ παρουσιάζω πολύ ήπια συμπτώματα. Βρίσκομαι απομονωμένος και έχω ξεκινήσει μια θεραπεία με Paxlovid

“Έχουμε προχωρήσει τόσο πολύ στις προσπάθειές μας να πολεμήσουμε αυτή την ασθένεια που είμαι σίγουρος ότι θα έχω ταχεία ανάρρωση. Είμαι απίστευτα ευγνώμων για τις διαρκείς προσπάθειες των συναδέλφων μου της Pfizer που εργάστηκαν για να καταστήσουν τα εμβόλια και τις θεραπείες διαθέσιμες για μένα και για τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο” ανέφερε ο επικεφαλής της Pfizer.

Το Paxlovid δεν είναι εγκεκριμένο, αλλά έχει λάβει άδεια για επείγουσα χρήση από τον FDA για τη θεραπεία του ήπιου έως μέτριου βαθμού COVID-19 σε ασθενείς υψηλού κινδύνου 12+, βάρους τουλάχιστον 40 kg, με θετικά αποτελέσματα της ιικής εξέτασης SARS-CoV-2″ τόνισε ο Άλμπερτ Μπουρλά.

πηγή: thetoc.gr

Μπουρλά
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap