Βρειτε μας στα Social Media

Κόσμος

Ο Νοτιοαφρικανός που θεραπεύει πιστούς με εντομοκτόνο

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένας Νοτιοαφρικανός που αυτοχαρακτηρίζεται «προφήτης» εξήγησε σήμερα ότι ψεκάζει τους πιστούς με εντομοκτόνο στο πρόσωπο για να τους… θεραπεύσει, γεγονός που έχει προκαλέσει έντονες επικρίσεις στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης αλλά και την οργή της εταιρείας που παράγει τα συγκεκριμένα εντομοκτόνα.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο Facebook, στη σελίδα της Εκκλησίας της Γενικής Συνέλευσης του Όρους Σιών (MZGA) ο Λεθέμπο Ραμπαλάγκο, ο επονομαζόμενος και «Ντετέκτιβ», ψεκάζει με εντομοκτόνο το πρόσωπο, τον λαιμό και τα πόδια νεαρών ανδρών και γυναικών.

Οι πιστοί έχουν κλειστά τα μάτια και αντιδρούν κάνοντας μορφασμούς.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη διαδικτυακή εφημερίδα Times ο «προφήτης» ισχυρίστηκε ότι χρησιμοποίησε το εντομοκτόνο την Παρασκευή, σε μια «λειτουργία» στο Μογκοπόνγκ, στην επαρχία του Λιμπόπο. «Ήρθαν άνθρωποι που έφεραν τραύματα. Τους ψεκάσαμε με το εντομοκτόνο και θεραπεύτηκαν», είπε.

«Λέμε ότι με τον Θεό όλα είναι πιθανά (…) Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οτιδήποτε, αρκεί να πιστεύουμε ότι θα θεραπεύσει τους ανθρώπους. Όλα στη Γη ανήκουν στον Θεό. Η βενζίνη ανήκει στον Θεό. Το Doom (το εντομοκτόνο) ανήκει στον Θεό», πρόσθεσε.

Η εταιρεία Tiger Brands που παρασκευάζει το Doom εξέφρασε αμέσως την οργή της για αυτή τη χρήση του προϊόντος της. «Θεωρούμε αυτήν την πρακτική εξαιρετικά ανησυχητική», εξήγησε η εταιρεία υπογραμμίζοντας ότι «είναι επικίνδυνο να χρησιμοποιείται το Doom αλλά και οποιοδήποτε άλλο εντομοκτόνο στο πρόσωπο των ανθρώπων».

«Το Doom παρασκευάζεται για να σκοτώνει έντομα. Η χρήση του για άλλους σκοπούς είναι επικίνδυνη για την υγεία», πρόσθεσε, διευκρινίζοντας ότι θα επικοινωνήσει με τον «προφήτη» για να του ζητήσει να σταματήσει αυτές τις… θεραπείες.

 

 

Πηγή: newsbeast

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ