Βρειτε μας στα Social Media

Κόσμος

Συνάντησε τον έρωτα της ζωής του αλλά ξέχασε να πάρει το τηλέφωνο της – Τι έκανε για να την εντοπίσει;

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τι κάνει κάποιος όταν συναντήσει τη γυναίκα της ζωής του και ξεχάσει να πάρει το τηλέφωνο της; Τι κάνει όταν γνωρίζει μόνο το μικρό της όνομα και τίποτε άλλο;

Ο Νίκ Χόμπτον από το Χάμσαιρ, είχε πάει σε μια συναυλία στην πόλη του, μαζί με την παρέα του. Εκείνο το απόγευμα ήθελε μόνο να μείνει στο σπίτι του αλλά οι προτροπές των φίλων του τον έπεισαν και πήγε στη συναυλία.

Βαριόταν αφόρητα και έπινε αργά την μπύρα του στο συναυλιακό χώρο. Άκουγε αδιάφορα τις μπάντες να παίζουν τραγούδια και να εναλλάσσονται στη σκηνή. Μέχρι που πρόσεξε μια κοπέλα λίγο μακρύτερα του που τον κοίταζε έντονα.

Ήταν από τις γυναίκες που άρεσαν στον Νικ. Λεπτή με γλυκό πρόσωπο και ένα υπέροχο χαμόγελο όπως λέει. Ο Νικ άφησε την παρέα του και την πλησίασε. Μίλησαν, στην αρχή διστακτικά αλλά όσο περνούσε η ώρα ο Νικ και η Φρέια (αυτό είναι το όνομα της) άρχισαν να νιώθουν υπέροχα ο ένας δίπλα στον άλλον.

Γελούσαν, τραγουδούσαν, έπιναν μπύρες, συζητούσαν. Κάποια στιγμή η συναυλία τελείωσε. Ο Νικ έτρεξε στους φίλους του να τους πει ότι θα φύγει μόνος του. Για την ακρίβεια με την Φρέια. Μόλις επέστρεψε στη θέση του, η Φρέια και η παρέα της είχαν εξαφανιστεί.

Ο Νικ έπεσε σε μαύρη κατάθλιψη. Ήξερε μόνο το όνομα της κοπέλας και ότι μένει στην περιοχή Χόρφιλντ. Θα έσκαγε εάν δεν την έβλεπε ξανά.  Από την επόμενη κιόλας ημέρα πήγε στο Χόρφιλντ και άρχισε να περπατάει σε κάθε δρόμο σε κάθε στενό με έναν και μόνο σκοπό. Να την πετύχει.

Μάταια, δεν κατάφερε τίποτε. Τότε του γεννήθηκε μια ιδέα. Γέμισε όλες τις στάσεις λεωφορείου του Χόρφιλντ με αφίσες. Είχε το όνομα του, το πρόσωπο του και έγραφε σε όλες πως ψάχνει μια γυναίκα που ονομάζεται απλά Φρέια. Στο κάτω μέρος της αφίσας είχε γράψει το τηλέφωνο του.

«Γνωρίζετε την Φρέια» έγραφε η αφίσα. Οι μέρες περνούσαν βασανιστικά για τον Νικ, ώσπου ένα βράδυ τα μεσάνυχτα δέχτηκε ένα τηλεφώνημα. Ένα φιλικό ζευγάρι της Φρέια είδε την αφίσα στη λεωφόρο Φίλτον, το είπε στην ίδια εάν γνώριζε κάποιον Νικ και αφού τους είπε πως ναι, τον είχε συναντήσει σε μια συναυλία, το ζευγάρι αποφάσισε να τους φέρει σε επαφή.

Ο Νικ πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ειδικά αφού κανόνισε να ξανασυναντηθεί μαζί της. Τώρα όπως λέει ο ίδιος πρωταρχικός του σκοπός είναι να πάει να κατεβάσει όλες τις αφίσες από τις στάσεις, γιατί ήδη έχουν ξεκινήσει οι φάρσες.

topontiki.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ