ΕΛΛΑΔΑ
Πλακώνουν στο ξύλο επίδοξο διαρρήκτη | ΒΙΝΤΕΟ
Ένα βίντεο ντοκουμέντο που προκαλεί σοκ έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Μαζί Σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου. Είναι η στιγμή που πολίτες έχουν πιάσει έναν διαρρήκτη και αποφασίζουν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους!
Σύμφωνα με το newsit, όλα έγιναν το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης (01.07.2020) στους Αμπελοκήπους. Ένας διαρρήκτης προσπάθησε να μπει σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, αλλά έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που τον καταδίωξε!
Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού καταδίωξε τον διαρρήκτη μέχρι την Κηφισίας και με τη βοήθεια άλλων πολιτών, τον έριξαν στο έδαφος. Τότε όμως τα πράγματα ξέφυγαν και οι εικόνες αυτοδικίας έφεραν στο μυαλό όλων τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου!
Ευτυχώς, αυτή τη φορά τα πράγματα δεν έφτασαν στα άκρα. Σημαντική ήταν η συμβολή ενός άνδρα που φαίνεται στο βίντεο να φοράει λευκά και ζήτησε από τους άλλους να σταματήσουν να χτυπούν τον επίδοξο διαρρήκτη, από τη στιγμή που τον είχαν πιάσει και τον είχαν ρίξει στο έδαφος! «Έπεσε κάτω, σταματήστε, δεν τον χτυπάμε άλλο» τους είπε.
Οι πολίτες που είχαν πιάσει τον διαρρήκτη, τον χτύπησαν με το κατσαβίδι που είχε εκείνος για να χρησιμοποιήσει ως διαρρηκτικό εργαλείο!
Η αστυνομία κλήθηκε και έφτασε στο σημείο μέσα σε λίγα λεπτά, συλλαμβάνοντας τον διαρρήκτη.
Δείτε το video ντοκουμέντο

-
LIFESTYLE2 ημέρες πριν
Ο OGE από τον Μυλοπόταμο και η Κλαυδία: Η σχέση πίσω από τη Eurovision
-
ΗΡΑΚΛΕΙΟ1 ημέρα πριν
Θλίψη στο Ηράκλειο για την 27χρονη χειρουργό που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο
-
Ρέθυμνο2 ημέρες πριν
Μοναστηράκι Ρεθύμνου: Πανηγύρι που εξελίσσεται σε σημείο αναφοράς κάθε χρόνο
-
XANIA2 ημέρες πριν
Έφυγε από τη ζωή γνωστός επιχειρηματίας των Χανίων