Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Τι αποκαλύπτουν οι γονείς της 20χρονης Sinead: Μας πήρε κλαίγοντας, λίγο πριν βρεθεί νεκρή… | ΦΩΤΟ

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις


Σύμφωνα με ανακοίνωση του πληρεξούσιου δικηγόρου της οικογένειας, η 20χρονη από την Αυστραλία δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα – Οι γονείς της αποκαλύπτουν ότι τους τηλεφώνησε κλαίγοντας, λίγο πριν το μοιραίο, «αναφερόμενη σε ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στη θαλαμηγό με άλλο μέλος του πληρώματος»

Τα αίτια και τις συνθήκες θανάτου της Sinead Mcnamara αναζητούν οι γονείς της άτυχης 20χρονης, που βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα κρεμασμένη στο πίσω μέρος της θαλαμηγού Mayan Queen IV του Μεξικανού κροίσου Alberto Baillères, στην Κεφαλονιά, εκεί που βρισκόταν αγκυροβολημένο το πολυτελές σκάφος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του πληρεξούσιου δικηγόρου της οικογένειας, κ. Χαράλαμπου Τριανταφυλλόπουλου, η 20χρονη από την Αυστραλία δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα, ενώ είχε συχνή επικοινωνία με την οικογένειά της. Ωστόσο, οι γονείς ζητούν μέσω του δικηγόρου τους, να μάθουν από τις ελληνικές αρχές τι συνέβη λίγα λεπτά μέσα στη θαλαμηγό, πριν η Sinead βρεθεί κρεμασμένη στο πίσω μέρος του σκάφους, ξημερώματα Πέμπτης.

Μάλιστα, οι γονείς υποστηρίζουν πως η κόρη τους, τους είχε τηλεφωνήσει τη μοιραία νύχτα πριν πεθάνει, αναφέροντάς τους με κλάματα ένα περιστατικό που είχε συμβεί με άλλο μέλος του πληρώματος.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει: «Στο πλαίσιο της διενεργούμενης έρευνας για τις συνθήκες και τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο της Sinead McNamara, ενεργών ως πληρεξούσιος δικηγόρος των γονέων της, δηλώνω ότι η οικογένεια αναμένεται από τις ελληνικές αρχές απαντήσεις ως προς τα αίτια και τις συνθήκες θανάτου της, καθώς και την πλήρη διερεύνηση των γεγονότων και περιστατικών που έλαβαν χώρα προ του θανάτου της στη θαλαμηγό Mayan Queen IV, δοθέντος ιδίως του γεγονότος ότι η θανούσα είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την μητέρα και τον αδελφό της λίγο πριν από το διερευνώμενο δυστυχές συμβάν, κλαίγοντας και αναφερόμενη σε ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στη θαλαμηγό με άλλο μέλος του πληρώματος. Οι γονείς επίσης δηλώνουν ότι η Sinead δεν αντιμετώπιζε οποιοδήποτε πρόβλημα, επικοινωνούσε πολύ συχνά με την οικογένειά της και ήταν ευτυχισμένη. Σε δύο (2) μάλιστα ημέρες θα επέστρεφε στην οικογένειά της και τους φίλους της στην Αυστραλία. Για τους λόγους αυτούς, η οικογένεια θεωρεί κρίσιμο να διερευνηθούν διεξοδικά τόσο οι συνθήκες θανάτου της, όσο και τα γεγονότα και περιστατικά που προηγήθηκαν του εν λόγω συμβάντος, ώστε να αποκαλυφθεί η πλήρης αλήθεια και να μάθουν τι πραγματικά συνέβη και οδήγησε την εικοσάχρονη θυγατέρα τους στον θάνατο. Επιπροσθέτως, η οικογένεια αναζητεί τους λόγους της μεγάλης καθυστέρησης που υπήρξε από την ώρα του δυστυχούς συμβάντος μέχρι τη μεταφορά της Sinead σε νοσοκομείο της Αθήνας και ενώ ήδη ευρίσκετο επί πολλές ώρες αναίσθητη, σε κωματώδη κατάσταση και κάθε λεπτό ήταν κρίσιμο για τη ζωή της. Δηλώνοντας την εμπιστοσύνη τους στις ελληνικές αρχές, ελπίζουν ότι θα διερευνηθούν διεξοδικά τα ανωτέρω κρίσιμα ζητήματα και θα λάβουν ως γονείς τις δέουσες απαντήσεις για τον αιφνίδιο και όλως αναπάντεχο θάνατο της θυγατρός τους».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 20χρονη Sinead διασκέδαζε σε μαγαζί του Αργοστολίου το βράδυ πριν το θάνατό της και τίποτε δεν προμήνυε την τραγική εξέλιξη. Όλα τα μέλη του πληρώματος, μετά τις καταθέσεις τους στις λιμενικές αρχές της Κεφαλονιάς, αναχώρησαν με τη θαλαμηγό Mayan Queen IV, η οποία έχει αγκυροβολήσει στην Ίμπιζα.

australia04
australia05
australia06
australia07
australia08
australia09
australia10

dilosiΠηγή: protothema.gr


Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση agroexpoierapetra
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση agroexpo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ