Βρειτε μας στα Social Media

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σούνιο: Έτρεχαν με 292 χιλιόμετρα, ανέβασαν το βίντεο στα σόσιαλ και τους… τσάκωσαν!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε τρομακτικές παραβάσεις προχώρησαν ασυνείδητοι οδηγοί οι οποίοι έκαναν κόντρες σε κεντρικούς δρόμους και έσπασαν κάθε ρεκόρ ταχύτητας καθώς έτρεχαν μέχρι και με 292 χιλιόμετρα την ώρα.

Ωστόσο, ορισμένα βίντεο στα social media ήταν αρκετά για μπουν στο στόχαστρο των Αρχών και να ταυτοποιηθούν.

Από τα βίντεο στα social media προέκυψε ότι κινούνταν καθ’ υπέρβαση των ανωτάτων επιτρεπομένων ορίων, με ταχύτητες μεταξύ 100 και 178 χιλιομέτρων ανά ώρα, επί της Ε.Ο. Αθηνών – Σουνίου, από το ύψος Βάρης Αττικής έως το ύψος της περιοχής Αγίας Μαρίνας Αττικής ενώ προέβαιναν στην τέλεση αυτοσχέδιων αγώνων, διενεργώντας ταυτόχρονα συνεχείς, επαναλαμβανόμενους και επικίνδυνους ελιγμούς χωρίς τη χρήση δεικτών αλλαγής κατεύθυνσης και προβαίνοντας σε αντικανονικό προσπέρασμα λοιπών οχημάτων.

Επιπλέον κινούνταν καθ’ υπέρβαση των ανωτάτων επιτρεπομένων ορίων, με ταχύτητες μεταξύ 120 και 215 χιλιόμετρων ανά ώρα, επί της Λεωφ. Σχιστού, στο ρεύμα κυκλοφορίας Κερατσίνι. Τα 160 και τα 220 χιλιόμετρα ανά ώρα έπιασαν επί της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος της περιοχής των Μεγάρων.

Στα βίντεο διακρίνονται να κινούνται με ταχύτητες μεταξύ 223 και 292 χιλιομέτρων ανά ώρα, επί μη προσδιοριζόμενου εθνικού οδικού άξονα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ