Βρειτε μας στα Social Media

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αγγελία που έγινε viral: Ενοικιάζεται κατάστημα με δωρεάν τους πρώτους 6 μήνες!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μια αγγελία που αφορά στην ενοικίαση καταστήματος στη Θεσσαλονίκη. Όπως αναγράφεται σε ταμπέλα στην πρόσοψη του ακινήτου, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, το κατάστημα ενοικιάζεται με δωρεάν τους πρώτους 6 μήνες.

H πρωτοφανής αγγελία αποτυπώνει την κατάσταση που επικρατεί στη γειτονιά του Μπιτ Παζάρ, όπου υπάρχουν πολλά ανοίκιαστα καταστήματα. Ο συγκεκριμένος χώρος λειτουργούσε ως ουζερί σχεδόν 10 χρόνια και οι νέοι ιδιοκτήτες που αγόρασαν το ακίνητο πριν από λίγους μήνες αποφάσισαν να το διαθέσουν προς εκμετάλλευση.

«Το ενοίκιο είναι χαμηλότερο απ’ ό,τι ήταν προηγουμένως και αποφασίσαμε να το διαθέσουμε δωρεάν για ένα εξάμηνο, μήπως το γεγονός αυτό λειτουργήσει ως δέλεαρ. Εξάλλου, η περιοχή έχει “πέσει” πλέον εμπορικά ενώ γνωρίζουμε ότι, όποιος μπει στο μαγαζί, επειδή θέλει ανακαίνιση, θα χρειαστεί τουλάχιστον 2-3 μήνες για να το φτιάξει και να λειτουργήσει στη συνέχεια ως υγειονομικού ενδιαφέροντος» αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Παναγιώτης, ιδιοκτήτης του ακινήτου.

Όπως βλέπετε στην αγγελία, το ενοίκιο ανέρχεται σε 450 ευρώ. Πρόκειται για ισόγειο 62 τμ με δύο WC.

αγγελία κατάστημα Θεσσαλονίκη

Όπως λέει, εδώ και λίγες μέρες που έχει αναρτήσει την ταμπέλα στην τζαμαρία, έχουν υπάρξει διάφοροι ενδιαφερόμενοι αλλά κανείς δεν έχει προχωρήσει -μέχρι στιγμής- στην ενοικίασή του καταστήματος. «Πάντως, στις εμπορικές μισθώσεις, οι δύο μήνες είναι δεδομένοι ότι δεν καταβάλλονται ενοίκια» προσθέτει.

Την εκτίμηση ότι έχει πέσει σημαντικά η εμπορική αξία της περιοχής- γνωστής και ως «Μοναστηράκι» της Θεσσαλονίκης, αφού εδώ και δεκαετίες λειτουργούν πολλά παλαιοπωλεία, διατυπώνει ο Θεόδωρος Μπαγρόπουλος, ο οποίος υπήρξε για πολλά χρόνια μεσίτης στην περιοχή.

«Ειδικά στην οδό Τοσίτσα, όπου βρίσκεται το συγκεκριμένο ανοίκιαστο κατάστημα, υπάρχουν και άλλα που είναι κλειστά χρόνια. Η πτώση της εμπορικής κίνησης αλλά και τα έργα για το Μετρό στην Εγνατία, έχουν ρίξει πάρα πολύ την αξία των ακινήτων» τονίζει.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ