Βρειτε μας στα Social Media

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιώργος Παρτσαλάκης: Το εξωφρενικό ενοίκιο που του ζήτησαν για τον φοιτητή γιο του

Δημοσιεύτηκε

στις

partsalakis
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο γιος του Χανιώτη ηθοποιού Γιώργου Παρτσαλάκη, είναι από τους τυχερούς που εξασφάλισαν μια θέση στο ελληνικό πανεπιστήμιο. Μπήκε στη Φιλοσοφική σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Όμως, στο πρώτο ταξίδι τους στα Ιωάννινα σε αναζήτηση στέγης, η οικογένεια του νεαρού φοιτητή βρέθηκε μπροστά σε μια πραγματικά αδιανόητη κατάσταση. Τα ενοίκια έχουν εκτοξευτεί και οι απαιτήσεις των ιδιοκτητών σπιτιών ξεπερνούν κάθε φαντασία.

Ενδεικτικά είναι όσα είπε σήμερα ο ηθοποιός στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega»:

«Πέρασε ο γιος μου στα Ιωάννινα στη φιλοσοφική και έψαξα να βρω ένα σπίτι. Το θέμα είναι πως ένας άνθρωπος αποφάσισε ότι θέλει 2.500 ευρώ προκαταβολή για τα χρήματα που δε θα φαίνονταν στο συμβόλαιο.

Επειδή επικοινώνησα με πολλούς ανθρώπους και αυτό συμβαίνει, επειδή δεν πιστεύω στις ελεγκτικές υπηρεσίες ότι μπορούν να βάλουν μία τάξη γιατί ζούμε σε μια ελεύθερη αγορά η οποία έχει γίνει εγκληματική, αλλά πιστεύω μόνο στον άνθρωπο, ήθελα να παρακαλέσω αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι έχουν αποκτήσει ένα σπίτι, να πάρουν τα χρήματά τους αλλά να σεβαστούν αυτά τα παιδιά. Ας τα αντιμετωπίσουν σαν παιδιά τους γιατί μπορεί να τα βρουν μπροστά τους. Δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται σαν τουρίστες. Βοηθήστε τα παιδιά μας».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Πηγή: ieidiseis

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ