Βρειτε μας στα Social Media
 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απίστευτη κόντρα Μητσοτάκη-Τσίπρα στη βουλή για τον… διαχειριστή της πολυκατοικίας

Δημοσιεύτηκε

στις

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ
Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS
1 Share

Με το ίδιο νόμισμα απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Αλέξη Τσίπρα και στην φαρμακερή του ατάκα στην συνέντευξή του στο Star και τη Μάρα Ζαχαρέα, ότι δηλαδή δεν θα τον εμπιστευόταν ούτε για διαχειριστή της πολυκατοικίας, με αφορμή τη διαχείριση των δανείων της Νέας Δημοκρατίας.

Απαντώντας στην αναφορά αυτή, ο πρωθυπουργός την χαρακτήρισε απρέπεια και απάντησε ότι δεν θα μπορούσε σίγουρα να είναι διαχειριστής σε πολυκατοικία, που θα είχε χτίσει ο Αλέξης Τσίπρας ως πολιτικός μηχανικός. Αμφισβητώντας έτσι εμμέσως τις σπουδές και το πτυχίο του Αλέξη Τσίπρα.

Τι είχε πει στο Star ο Αλέξης Τσίπρας

“Δεν θα αφήσουμε τον Μητσοτάκη σε χλωρό κλαρί μέσα και έξω από τη Βουλή” υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας, σημειώνοντας ότι η χώρα χρειάζεται περισσότερη Δημοκρατία και Δικαιοσύνη. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε στα χρέη της Νέας Δημοκρατίας που διαρκώς αυξάνονται, λέγοντας με νόημα ότι με τέτοια χρέη της ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν κάνει ούτε για διαχειριστής πολυκατοικίας.

Η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

“Θα απαντήσω σε μια μεγάλη απρέπεια”, είπε ο πρωθυπουργός. “Είπατε ότι δεν κάνω ούτε για διαχειριστής πολυκατοικίας και συμφωνώ. Δεν θα μπορούσα να είμαι διαχειριστής πολυκατοικίας αν την είχατε χτίσει εσείς ως πολιτικός μηχανικός”.

Πώς ολοκληρώθηκε η κόντρα:

Στην τριτομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε και πάλι τα χρέη της Νέας Δημοκρατίας και την αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι δεν θα αναλάμβανε διαχειριστής σε πολυκατοικία που θα είχε χτίσει ως πολιτικός μηχανικός ο κ. Τσίπρας:

Δεν ξέρω έναν έντιμο εργολάβο που θα σας έδινε σε σας διαμέρισμα. Εναν τέτοιο μπαταχτσή με τέτοια χρέη. Πώς θα έπαιρνε τα λεφτά του πίσω…Αντί να ρυθμίσετε τα χρέη της Νέας Δημοκρατίας, συσσωρεύετε τα χρέη. Ελάτε να ψηφίσετε την πρόταση νόμου για να ρυθμιστούν τα χρέη σας. Δεν μπορεί ένας Ελληνας πολίτης να μην έχει φορολογική ενημερότητα κι εσείς να συσσωρεύετε τα χρέη.

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ
Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap