Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

«Πουλή σκάσε όσο είναι καιρός» έξαλλος ο Πολάκης με τον Πρόεδρο Εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook -και με το γνωστό του ύφος- ο Παύλος Πολάκης επιτέθηκε στον πρώην πρόεδρο των εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτη Πουλή, αποκαλώντας τον “τσογλάνι” και καλώντας τον να “σκάσει”.

“Πουλή ΣΚΑΣΕ όσο είναι καιρός. Πες τι έχεις κλέψει μόνος σου, μαζί με τη γυναίκα σου και τον γαμπρό σου μπας και γλυτώσεις τα ισόβια. Πες και γι αυτούς που τους έκανες τις δουλειές, απο που έπαιρνες εντολές φέρε και τα χρήματα πίσω μόνος σου μπας και βγεις στα δέκα χρόνια. Αιντε τσογλάνι, επειδή σου δίνουν βήμα τα βοθροκάναλα που ταΐζατε και επειδή έχεις βάλει κάποιους πρώην δικαστικούς ως δικηγόρους νομίζεις πως θα γλυτώσεις (Εσυ και το αφεντικό σου)” αναφέρει ο Παύλος Πολάκης.

Η απάντηση του Σταμάτη Πουλή ήρθε επίσης από τα social media, από το Twitter, όπου ο πρώην Πρόεδρος των εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ έγραψε:

“Πολάκη ξύδι! Είσαι σε πανικό, λογικό γιατί είναι πολλά τα σκάνδαλά σου! Είσαι για μια τηλεοπτική αντιπαράθεση; Μην κρύβεσαι και βρίζεις μόνο στο f/b… Γιατί εγώ δεν ΣΚΑΩ! Θα τα λέω και θα τα δείχνω όλα δημόσια μέχρι τέλους! Τα υπόλοιπα στα δικαστήρια, μην κρυφτείς πίσω από την ασυλία…”.

Πολάκη ξύδι!Είσαι σε πανικό,λογικό γιατί είναι πολλά τα σκάνδαλά σου!Είσαι για μία τηλεοπτική αντιπαράθεση;Μην κρύβεσαι και βρίζεις μόνο στο f/b…Γιατί εγώ δεν ΣΚΑΩ!Θα τα λέω και θα τα δείχνω όλα δημόσια μέχρι τέλους!Τα υπόλοιπα στα δικαστήρια,μην κρυφτείς πίσω από την ασυλία…
Πηγή:newsit.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ