ΕΛΛΑΔΑ
Πέθανε η δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Δερβίση – Θρήνος στην ΕΡΤ
Συγκλονισμένη είναι η οικογένεια της ΕΡΤ καθώς έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Δερβίση. Οι συνάδελφοί της, την αποχαιρέτησαν με ένα συγκινητικό κείμενο που ανάρτησαν στην ιστοσελίδα τους.
Η Κωνσταντίνα Δερβίση έδινε μάχη με τον καρκίνο για δεύτερη φορά. Ηταν σύζυγος του δημοσιογράφου Ηλία Δρυμώνα με τον οποίο είχαν αποκτήσει έναν γιο, τον Βασίλη. Η Κωνσταντίνα Δερβίση πέθανε σε ηλικία 54 ετών.
Το κείμενο που αναρτήθηκε στο ertsports.gr:
Ω Θεέ κοίτα λίγο χαμηλά. Γιατί να φεύγουν άνθρωποι που είχαν να προσφέρουν τόσα πολλά… Δυστυχώς βλέπουμε γύρω μας μεγάλα κενά… Απουσίες βροντερές… Απουσίες ανθρώπων της ΕΡΤ που γνωριστήκαμε στο Ραδιομέγαρο και συνεχίσαμε την ζωή μας δυνατά… Μαζί σε όλα τα μέτωπα…
Βιώσαμε μαζί καλές και κακές στιγμές… Γίναμε οικογένεια. Παλέψαμε με τα κύματα της δουλειάς και της ζωής… Αντισταθήκαμε… Νοιώσαμε τον πόνο του μαύρου… Γιατί μαύρο είναι κάθε τι που σου λείπει… Και κάθε μέρα μετράμε πόσοι είμαστε… Προχθές «έφυγε» ο Βαγγέλης Μπαλίκος από κοντά μας… Παλιά καραβάνα της ΕΡΑΣΠΟΡ. Από τους πρώτους που ξεκινήσαμε να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα στο αθλητικό ραδιόφωνο της χώρας με πρωτεργάτη τον Κώστα Μότση… Χθες ακολούθησε το μεγάλο ταξίδι της η Κατερίνα Δερβίση. Σύζυγος του επίσης ΕΡΑΣΠΟΡΙΤΗ δημοσιογράφου Ηλία Δρυμώνα και μητέρα του Βασίλη.
Επί εποχής Νίκου Ασημακόπουλου στην ηγεσία της ΕΡΑΣΠΟΡ, η Κατερίνα είχε την γραμματειακή υποστήριξη και στη συνέχεια μεταπήδησε σε διοικητικές υπηρεσίες.
Χτυπημένη όμως από τον καρκίνο για δεύτερη φορά… πέρασε το κατώφλι της αιωνιότητας, μόλις 54 χρονών… Είμαστε συγκλονισμένοι όσοι σε γνωρίσαμε Κατερίνα… Θα μείνει στη καρδιά μας το χαμόγελο σου και η αξιοπρέπεια σου. Αντίο Κατερίνα…

-
ΚΡΉΤΗ3 ημέρες πριν
Νοσταλγία: Όταν κάναμε βεγγέρες σε σπίτια και αυλές!
-
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ2 ημέρες πριν
Έτσι θα μάθετε ποιος σας παίρνει Τηλέφωνο με Απόκρυψη
-
ΚΡΉΤΗ4 ώρες πριν
20 Μαΐου 1941: Η ημέρα που οι Κρητικοί έδειξαν σε όλο τον κόσμο πώς πολεμούν οι Θαρραλέοι!
-
ΕΛΛΑΔΑ1 ημέρα πριν
19 Μαΐου: 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου