Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η πρώτη δήλωση της Ιωάννας: «Αυτή που προσπάθησε να με σκοτώσει απέδειξε ξανά πόσο ψυχρή και δειλή είναι» | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Ιωάννα Παλιοσπύρου
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με 17 λέξεις η Ιωάννα Παλιοσπύρου η νεαρή γυναίκα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι τον Μάϊο του 2020 ενώ πήγαινε στην δουλειά της στην Καλλιθέα, περιέγραψε όλη την ψυχική της κατάσταση αλλά και έδειξε πόσο γενναίος άνθρωπος είναι.

«Αυτή που προσπάθησε να με σκοτώσει απέδειξε ξανά πόσο ψυχρή και δειλή είναι» δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου αμέσως μετά από την απόφαση για τη διακοπή της δίκης για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι.

Η διαδικασία θα συνεχιστεί στις 30 Σεπτεμβρίου με κατηγορούμενη την 36χρονη που τον περασμένο Μάιο επιτέθηκε στην Ιωάννα εκτοξεύοντας της το καυστικό υγρό.

Το βίντεο με τις δηλώσεις της Ιωάννας Παλιοσπύρου:

Λίγο πριν τη διακοπή στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, θύμα της σφοδρής επίθεσης, η οποία δήλωσε τα στοιχεία της και αμέσως μετά η διαδικασία διεκόπη.

Κατά τη διαδικασία, αναγνώστηκαν τα ονόματα και των 34 μαρτύρων κατηγορίας, ενώ η πολιτική αγωγή πρότεινε ακόμη 5 μάρτυρες, κυρίως επιστήμονες. Τέλος, η υπεράσπιση ανέφερε ότι σκοπεύει σε μεταγενέστερο στάδιο να προσκομίσει κι αυτή τον κατάλογο των μαρτύρων υπεράσπισης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ