Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της πτώσης του Καναντέρ στην Κάρυστο

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγκλονίζουν οι εικόνες ντοκουμέντα από τη στιγμή της πτώσης του Canadair, που συμμετείχε στην κατάσβεση της φωτιάς στην Κάρυστο. Αγωνία για τον πιλότο και τον συγκυβερνήτη.

Στο βίντεο θα δείτε ότι Canadair τύπου CL-215 πλησιάζει πολύ χαμηλά για να σβήσει τη φωτιά, με αποτέλεσμα να χτυπάει το φτερό του και να “ξεκολλάει” μέρος του.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:




Νεότερη ενημέρωση 16:07

Σοκ στο πανελλήνιο μετά το βίντεο της πτώσης του πυροσβεστικού αεροσκάφους Canadair ενώ επιχειρούσε στη φωτιά στην Κάρυστο. Η δραματική εξέλιξη ήρθε έπειτα από τις πολυήμερες μάχες με τις φλόγες στα πύρινα μέτωπα που συνεχίζουν να καίνε σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για τον τύπο Canadiar CL-215, δηλαδή από τα παλαιότερα Canadair που είναι ενταγμένα στον πυροσβεστικό στόλο της Ελλάδας.

Ειδικότερα, το Canadiar CL-215 πραγματοποιούσε ρίψεις σε δύσβατο σημείο στο χωριό Πλατανιστός πριν τελικά πέσει. Οι πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία ανέφεραν ότι το αεροσκάφος έπεσε σε χαράδρα.

Όπως φαίνεται από το βίντεο ντοκουμέντο, το μοιραίο Καναντέρ χτύπησε το δεξί φτερό του σε δέντρο και αποκολλήθηκε το δεξί πηδάλιο κλίσης. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις από την Πυροσβεστική, φαίνεται το αεροσκάφος να χάνει τον έναν πλωτήρα. Πιθανώς κατά τη ρίψη ίσως ακούμπησε κάπου και αποκολλήθηκε, ενώ κατά μια άλλη εκδοχή λόγω φθορά και παλαιότητας.

Για την ώρα, δεν έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες για τους πιλότους. Σημειώνεται ότι ήταν δύο οι χειριστές του, κυβερνήτης και συγκυβερνήτης, η τύχη των οποίων αγνοείται μέχρι στιγμής.




Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ