Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τραγωδία στο Βόλο: Ζευγάρι σκοτώθηκε σε τροχαίο με μηχανή

Δημοσιεύτηκε

στις

ασθενοφόρο
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Βόλος στο επίκεντρο για το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί. Οι γιατροί δεν κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή το ζευγάρι. Οι δύο νεκροί έρχονται να προστεθούν στη μακάβρια λίστα των θυμάτων της ασφάλτου…

Δύο νεκροί είναι ο απολογισμός από το τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 08:00 στον δρόμο Βόλου – Νέας Αγχιάλου, στο ύψος του κέντρου “Φαρίντα”. Ο Βόλος παρακολουθεί το τελευταίο διάστημα την δραματική αύξηση των τροχαίων μέσα και έξω από την πόλη, με την ανησυχία να είναι διάχυτη. Έχουν περάσει λίγες μόνο μέρες άλλωστε από τη φονική παράσυρση βρέφους στην οδό Ιάσονος στην καρδιά της πόλης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από τη σύγκρουση δικύκλου με Ι.Χ. αυτοκίνητο, τραυματίστηκε θανάσιμα ένας άνδρας 67 περίπου ετών και μία γυναίκα που επέβαιναν στο δίκυκλο.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, στο σημείο έφτασαν δυο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και παρέλαβαν τους δυο τραυματίες που επέβαιναν στο δίκυκλο. Το ζευγάρι δεν τα κατάφερε.

Άφησαν την τελευταία τους πνοή, στα επείγοντα του «Αχιλλοπούλειου». Ο δρόμος έκλεισε από την τροχαία και η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται μέσω Αλυκών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ