Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τραγωδία στην Αχαΐα – Έπεσε μέσα στο τζάκι και κάηκε ζωντανός!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με απίστευτο τρόπο έχασε τη ζωή του ένας 84χρονος στην Αχαΐα καθώς απανθρακώθηκε πέφτοντας μέσα στο τζάκι του σπιτιού!

Σύμφωνα με πηγές της «Πελοποννήσου», προερχόμενες από την Πυροσβεστική, η σορός βρέθηκε μέσα στο τζάκι και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, εικάζεται πως ο ηλικιωμένος έχασε τη ζωή του όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στο αναμμένο τζάκι και αδυνατώντας να απομακρυνθεί εγκαίρως, βρήκε τραγικό θάνατο.

Κάτοικος της περιοχής ήταν εκείνος που ενημέρωσε τηλεφωνικά την ΠΥ, λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι, όταν είδε πυκνούς καπνούς να βγαίνουν από το σπίτι όπου το θύμα, Διονύσης Δημητρόπουλος, διέμενε μαζί με την κόρη του η οποία εκείνη την ώρα απουσίαζε ευρισκόμενη στην εργασία της.

Τραγική ειρωνεία, η γυναίκα που εργάζεται ως πολιτικό προσωπικό στην ΠΥ Αιγίου στο άκουσμα του σήματος για μετάβαση πυροσβεστικών δυνάμεων στην περιοχή, σύμφωνα με πληροφορίες θορυβήθηκε και αποχώρησε εκτάκτως από την υπηρεσία. Δυστυχώς, όταν έφτασε στο σπίτι πληροφορήθηκε τη τραγική κατάληξη για τον 84χρονο πατέρα της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος:

Η κινητοποίηση των συνολικά 8 πυροσβεστών από την ΠΥ Αιγίου, έγινε λίγα λεπτά αφού είχε ολοκληρωθεί η προγραμματισμένη για χθες εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην υπηρεσία με τη συμμετοχή όλων των υπαλλήλων, παρουσία της τοπικής ηγεσίας του Πυροσβεστικού Σώματος.

Για το περιστατικό προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής».

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ