Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συμπλοκές στο Βερολίνο μεταξύ οπαδών Παναθηναϊκού & Ολυμπιακού – 12 τραυματίες και συλλήψεις

Δημοσιεύτηκε

στις

ασθενοφορο στη γερμανια
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νεότερη ενημέρωση 11:49 | Εκτός κινδύνου φαίνεται πως είναι ο άνθρωπος που τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια επεισοδίων το βράδυ του Σαββάτου (25.5.2024) έξω από σταθμό του μετρό στο Βερολίνο, ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Συμπλοκές μεταξύ φιλάθλων σημειώθηκαν στο Βερολίνο, όπου βρίσκονται λόγω της διεξαγωγής του final four της Euroleague στο μπάσκετ, oπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Στην αρχή, οι αρχές δεν είχαν επιβεβαιώσει την ταυτότητα των συμπλεκομένων, εάν πρόκειται για συμπλοκή μεταξύ Ελλήνων ή όχι. Τραυματίστηκαν τουλάχιστον 12 άτομα, ο ένας σοβαρά και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και δύο φέρουν βαριά τραύματα. Η αστυνομία προέβη σε συλλήψεις.

Όπως αναφέρει το www.ertsports.gr: «Η πυροσβεστική της πόλης εξέδωσε ανακοίνωση, σχετικά με τον βαρύ τραυματισμό ενός φιλάθλου, που ήρθε να παρακολουθήσει το Final Four της Euroleague. Σύμφωνα με αυτήν, ένας άνθρωπος κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του μετά από τραύματα που αποκόμισε κατά τη διάρκεια συμπλοκής στον σταθμό μετρό Prenzlauer Allee, ενώ δύο ακόμη είναι σοβαρά τραυματισμένοι. Η είδηση αυτή έρχεται λίγο αφότου έγινε γνωστό ότι οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού συνεπλάκησαν σε στάση μετρό, με την ανακοίνωση να μην αποσαφηνίζει εάν πρόκειται για το ίδιο περιστατικό – αν και είναι σαφές πως οι ομοιότητες είναι τεράστιες. Σύμφωνα με το πυροσβεστικό σώμα της γερμανικής πρωτεύουσας, συνολικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες σε δώδεκα άτομα, με τα εννέα να φέρουν ελαφρά τραύματα».

Νεότερες πληροφορίες, αναφέρουν πως 60 περίπου οπαδοί του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού συνεπλάκησαν άγρια στον σταθμό μετρό Prenzlauer Allee. Το γερμανικό ειδησεογραφικό δίκτυο DPA αναφέρει πως στη συμπλοκή χρησιμοποιήθηκαν ρόπαλα του baseball. Αυτή τη συμπλοκή άφησε πίσω 12 τραυματίες και έναν οπαδό να παλεύει για τη ζωή του, αφού μεταφέρθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ώρα τελικού για τον Παναθηναϊκό, καθώς απόψε στις 9μμ αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της Euroleague στο Βερολίνο, με στόχο την κατάκτηση του 7ου τίτλου στην ιστορία του. Στις 6μμ ο μικρός τελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φενερμπαχτσέ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ