Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συγκλονισμένοι οι γείτονες του ζευγαριού στα Εξάρχεια: «Ο κ. Απόστολος είναι ο καλύτερος άνθρωπος, την αγαπούσε»

Δημοσιεύτηκε

στις

αστυνομία
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από δόλο βαρύνεται ο 57χρονος στα Εξάρχεια, ο οποίος κατηγορείται από τις Αρχές πως οδήγησε στον θάνατο τη σύζυγό του, κόβοντας τις φλέβες της.

«Εγώ έκοψα τις φλέβες της συζύγου μου. Ήταν μια απόφαση από κοινού να βάλουμε τέλος στη ζωή μας» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 57χρονος ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία και είπε πως ο ένας έκοψε τις φλέβες του άλλου και πως εκείνη ήταν καρκινοπαθής. Οπως ισχυρίσθηκε, συγκεκριμένα, αποφάσισαν και οι δύο να αυτοκτονήσουν.

Όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, εντόπισαν νεκρή την σύντροφό του και σοβαρά τραυματισμένο τον ίδιο με όμοια τραύματα στις φλέβες. Στο σπίτι εντοπίστηκε και ένα σημείωμα αυτοκτονίας. «Τα κορμιά μας δεν προσφέρουν τίποτα πια, αλλά η ψυχή και η φωτιά δεν πεθαίνουν ποτέ. Γι’ αυτό, διαλέξαμε τη λευτεριά. Καλή αντάμωση στους αδικημένους, στους μόνους, στους φευγάτους και στους ασώπαστους. Τα λέμε στην φωτιά» φαίνεται να είχαν γράψει στο σημείωμα. Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 57χρονου, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο.

«Αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα τελευταία γιατί το σπίτι που νοίκιαζαν πουλήθηκε και ο σύζυγος αγχωνόταν πολύ για το πού θα μείνουν. Το μόνο που τον ένοιαζε ήταν το σοβαρό πρόβλημα υγείας της συζύγου του», δήλωσε η διαχειρίστρια του σπιτιού στο Mega και την εκπομπή Live News.




Σοκαρισμένοι οι γείτονες του ζευγαριού

Από την πλευρά τους, γείτονες του ζευγαριού λένε στην εκπομπή πως ήταν ένα αγαπημένο αλλά και μοναχικό ζευγάρι που έβγαινε ελάχιστα από το σπίτι. «Εγώ ήρθα στην πολυκατοικία το 2009 και βρήκα το ζευγάρι εδώ. Έμεναν μόνοι μαζί με μια γατούλα. Δεν τους επισκεπτόταν κόσμος γιατί η γυναίκα είχε πρόβλημα υγείας. Έβλεπα συνέχεια τον σύζυγο να μπαινοβγαίνει με χειρουργική μάσκα και ήταν γενικά πολύ προστατευτικός για να μην της μεταφέρει ιώσεις. Δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί».

«Μένουμε τρία χρόνια δίπλα – δίπλα. Ποτέ δεν άκουσα κάτι. Ο κ. Απόστολος είναι ο καλύτερος άνθρωπος. Ευγενικός, πολύ καλός. Ούτε μια φορά δεν έχουμε ακούσει κιχ από το σπίτι τους. Ξέρουμε από αυτόν ότι η σύζυγός του είχε καρκίνο. Την φρόντιζε, καθάριζε το σπίτι. Ήταν μια ήσυχη και αγαπημένη οικογένεια», τονίζει στην κάμερα του γειτόνισσα του ζευγαριού.

Μία ακόμη μαρτυρία αναφέρει ότι «ο άνθρωπος ήταν τόσο καλός, τόσο τυπικός και την αγαπούσε τη γυναίκα του. Μας έλεγε καμιά φορά ότι αν φύγει η γυναίκα του από τη ζωή, δεν θα ζήσει. Έλεγε ”θέλω να πάω να μαγειρέψω να φάει η γυναίκα μου, να την περιποιηθώ”. Τον ξέραμε. Περνούσε απ’ έξω. Μιλάγαμε».

Πηγή: protothema

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ