Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνελήφθη ο επιδειξίας για τη σεξουαλική παρενόχληση στην 25χρονη Δανάη

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αναγνωρίστηκε από το θύμα στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης και συνελήφθη ο νεαρός που προσήχθη νωρίτερα ως ύποπτος για το περιστατικό της σεξουαλικής παρενόχλησης στην Νέα Σμύρνη.

Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, με την οποία και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται πως η κοπέλα την οποία ακολούθησε έως την είσοδο της πολυκατοικίας της, κατήγγειλε το γεγονός στις Αρχές, ενώ οι κινήσεις του καταγράφηκαν και από κλειστό κύκλωμα.

Η 25χρονη Δανάη είχε κοινοποιήσει και βίντεο από την κάμερα που βρίσκεται στο εσωτερικό της πολυκατοικίας που διαμένει, αναφέροντας πως ο άγνωστος άνδρας την ακολούθησε μέχρι το σπίτι της και μάλιστα έχοντας σε κοινή θέα το μόριό του.

Δείτε το βίντεο:
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι παρακάτω εικόνες ενδέχεται να είναι ενοχλητικές.

Νωρίτερα, η νεαρή κοπέλα είχε περιγράψει στο NEWS 24/7 τις στιγμές που βίωσε αργά το βράδυ της Τετάρτης:

“Γύρισα να χαιρετήσω τη φίλη μου όταν χωριστήκαμε και είδα κάποιον να με ακολουθάει. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Με ακολουθούσε για 400 μέτρα. Τα κλειδιά τα έχω πάντα στο χέρι μου πριν φτάσω σπίτι. Αυτό έκανα και τώρα και αυτό με έσωσε. Εγώ στον δρόμο είχα καταλάβει ότι κάποιος με ακολουθεί, αλλά επειδή έχει σκοτάδι εκεί που μένω δεν είχα δει ότι έχει έξω το μόριό του. Αυτό το είδα στην κάμερα μετά”, δήλωσε η Δανάη στο NEWS 24/7 συνεχίζοντας:

“Δεν μου είπε κάτι όλο αυτό το διάστημα. Απλά τον έβλεπα να με ακολουθεί. Σε κάποια στιγμή τον έχασα και λέω ότι λογικά θα έφυγε. Βέβαια, δεν ήμουν χαλαρή, προχωρούσα γρήγορα προς την πολυκατοικία. Όταν έβαλα τα κλειδιά στην πόρτα της πολυκατοικίας δεν ήμουν σίγουρη αν είναι πίσω μου, αλλά το ένιωθα. Μπήκα μέσα, ανέβηκα από τα σκαλιά και κάποια στιγμή σταμάτησα για να ακούσω αν θα προσπαθήσει να μπει μέσα ή θα χτυπήσει κάποιο κουδούνι. Όταν μπήκα σπίτι, δεν άνοιξα τα φώτα προφανώς για να μην καταλάβει σε ποιο διαμέρισμα είμαι”.

Πηγή: news247

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ