Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σοκ στα Τρίκαλα: 46χρονος αποκεφάλισε με αλυσοπρίονο τον πατέρα του!

Δημοσιεύτηκε

στις

αλυσοπρίονο
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στυγερό έγκλημα στα Τρίκαλα. Γιος αποκεφάλισε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο και ειδοποίησε την αστυνομία. Σε εξέλιξη η αστυνομική επιχείρηση…

Σοκ στα Τρίκαλα από το έγκλημα που αποκαλύπτεται. Γιος τηλεφώνησε στην αστυνομία και αποκάλυψε ότι σκότωσε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο.

Όπως τους είπε, διέπραξε τη δολοφονία μέσα στην βιοτεχνία που διατηρούσαν στην οδό Καρδίτσης. Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστοι οι λόγοι της φονικής επίθεσης, όπως επίσης και οι ακριβείς συνθήκες των δραματικών γεγονότων.

Σύμφωνα με το trikalaola.gr, o δράστης ειδοποίησε την αστυνομία και ανέφερε πως το έγκλημα δεν το διέπραξε σήμερα αλλά τουλάχιστον προ δύο ημερών, μέσα στην βιοτεχνία που διατηρούν στην οδό Καρδίτσης στα Τρίκαλα.

Από την περασμένη Παρασκευή μέχρι σήμερα, φέρεται να μην είχε πει το παραμικρό σε κανέναν για το στυγνό έγκλημα. Το τηλεφώνημα στις Αρχές έγινε το πρωί όταν και ομολόγησε τη δολοφονία του πατέρα του.

Ο ίδιος ειδοποίησε και το ΕΚΑΒ καθώς αυτοτραυματίστηκε με το αλυσοπρίονο. Αστυνομικοί έσπευσαν στη βιοτεχνία και πέρασαν χειροπέδες στον 46χρονο.

Στο σημείο που παραμένει αποκλεισμένο αναμένεται και ιατροδικαστής για να πέσει περισσότερο φως, στις ακριβείς συνθήκες του εγκλήματος που «πάγωσε» τα Τρίκαλα.

Δείτε την επιχείρηση όπου εντοπίστηκε νεκρός ο 77χρονος:

IMG_20240218_172842.jpg

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ