Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σκότωσαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ!

Δημοσιεύτηκε

στις

Καραϊβάζ
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θύμα δολοφονικής επίθεσης έπεσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ στον Άλιμο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο γνωστός δημοσιογράφος του αστυνομικού ρεπορτάζ ήταν έξω από το σπίτι του στην οδό Ανίνου και ένα μηχανάκι με δυο άτομα πέρασε από δίπλα του και τον πυροβόλησαν. Στο σημείο βρέθηκαν 17 κάλυκες.

Tο θύμα βρέθηκε πεσμένο μπρούμυτα, έξω από το αυτοκίνητό του, στο παρκάκι κοντά στο σπίτι του. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πιθανό οι δράστες να χρησιμοποίησαν σιγαστήρα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο ένας από τους δυο δράστες φορούσε στρατιωτικά ρούχα και ο δημοσιογράφος δέχθηκε έξι σφαίρες.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τρομοκρατική επίθεση, ενώ οι δράστες χαρακτηρίζονται από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ως επαγγελματίες δολοφόνοι.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών, ενώ σε όλα τα δημοσιογραφικά γραφεία επικρατεί «παγωμάρα» και θλίψη για τον άδικο θάνατο ενός αξιοπρεπούς συναδέλφου.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού 19 ετών. Αστυνομικός ρεπόρτερ από τη δεκαετία του 1990 στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1, αποχώρησε το 2017 και μετακόμισε στο κανάλι του STAR. Συνεργάτης επί σειρά ετών με την εφημερίδα «ΕΛΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ», άφησε το δικό του στίγμα στο αστυνομικό ρεπορτάζ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ