Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η τρομακτική στιγμή της εκτέλεσης του 32χρονου στα Σεπόλια | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

μαφιοζικη δολοφονια στα σεπολια
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Βίντεο ντοκουμέντο από την εν ψυχρώ δολοφονία του σεσημασμένου κακοποιού στα Σεπόλια έφερε στο φως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Όπως φαίνεται στις σκληρές εικόνες, ο εκτελεστής προσεγγίζει το θύμα του και πυροβολεί πισώπλατα.

Στο βίντεο φαίνεται πεντακάθαρα ο εκτελεστής. Φορά ανοικτόχρωμο παντελόνι και σκουρόχρωμη μπλούζα. Προσεγγίζει πισώπλατα τον στόχο του και τον εκτελεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, πυροβόλησε τουλάχιστον οκτώ φορές, τόσες είναι και οι βολίδες που βρέθηκαν στο σώμα του 32χρονου.

Προσοχή: Το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες:

 

 

Το θύμα κατάφερε να συρθεί μέσα στην καφετέρια και για 18 δευτερόλεπτα να διατηρήσει τις αισθήσεις του. Ο εκτελεστής κατάφερε να φύγει τρέχοντας με τους θαμώνες και τους εργαζόμενους να μην προλαβαίνουν να κάνουν το παραμικρό.

Το θύμα ήταν από τη Βόρεια Ήπειρο και είχε απασχολήσει στο παρελθόν για ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης. Άλλες τρεις φορές στο παρελθόν είχαν αποπειραθεί να τον δολοφονήσουν, αλλά τότε είχε γλιτώσει.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 32χρονος ανήκε την περίοδο του 2007 σε μία συμμορία διακίνησης ναρκωτικών, η οποία χωρίστηκε στα δύο και από τότε τα μέλη της έχουν μεταξύ τους βεντέτα. Μία βεντέτα με δώδεκα δολοφονίες και δέκα απόπειρες.

 

Πηγή: enikos.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ