Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρέντη: Βρέθηκαν ίχνη πυρίτιδας στα χέρια του 18χρονου

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το τελευταίο στοιχείο που έλειπε από τους αστυνομικούς για να «δέσουν» τις κατηγορίες κατά του 18χρονου που ομολόγησε πως χτύπησε αστυνομικό με φωτοβολίδα έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», έφτασε στα χέρια των Αρχών.

Όπως ανέφερε το MEGA, τα αποτελέσματα από τα τεστ για πυρίτιδα από τα δάχτυλα του 18χρονου ήταν θετικά, δηλαδή είχε χρησιμοποιήσει φωτοβολίδα το βράδυ της 7ης Δεκεμβρίου.

Το σκέλος ήταν περισσότερο τυπικό ωστόσο αυτό που παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι το γεγονός πως σήμερα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στη ΓΑΔΑ και ο αδερφός του 18χρονου, ένας 16χρονος, ο οποίος υπέπεσε σε αντιφάσεις και πάρθηκε και από τα χέρια του δείγμα για τον εντοπισμό πυρίτιδας.




8 υποθέσεις του παρελθόντος σκαλίζει η ΕΛ.ΑΣ.

Με στόχο να μπει οριστικά τέλος στον αέναο κύκλο οπαδικής βίας, η ΕΛ.ΑΣ. «ξεσκονίζει» παλαιότερες υποθέσεις με στόχο το «ξεδόντιασμα» όσων οργανώνουν επεισόδια.

Όπως αναφέρει ο ALPHA, οι αξιωματικοί της ελληνικής αστυνομίας έχουν στο κάδρο των ερευνών 8 παλαιότερες υποθέσεις οπαδικής βίας οι οποίες έχουν κοινές συνιστάμενες με τα σοβαρά επεισόδια της 7ης Δεκεμβρίου έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη, όπου τραυματίστηκε σοβαρά αστυνομικός.

Θεωρείται σίγουρο πως η ΕΛ.ΑΣ. έχει εντοπίσει οχήματα από συγκεκριμένο «ορμητήριο» τα οποία βρέθηκαν έξω από το «Μελίνα Μερκούρη».

Παράλληλα, σύμφωνα με το OPEN επανεξετάζεται ρόλος μαρτύρων από το «Μελίνα Μερκούρη» με τις Αρχές να προχωρούν και σε άρση τηλεφωνικού απορρήτου.

Αναζητούν συμμετέχοντες από επίθεση του 2019 σε 22χρονη – Έρχονται νέες συλλήψεις

Σε μια υπόθεση οπαδικής βίας του 2019 έχουν επικεντρωθεί οι Αρχές για να «ξεκλειδώσουν» τα άτομα που έλαβαν μέρος στην επίθεση της 7ης Δεκεμβρίου στο Ρέντη.

Η εν λόγω επίθεση θεωρείται κομβικής σημασία στις έρευνες σύμφωνα με το MEGA, ενώ στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. είναι και μια ομάδα στο Facebook η οποία από το 2014 «ανεβάζει» επεισόδια από οπαδικές συμπλοκές.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι προσπάθειες ταυτοποίησης και άλλων ατόμων για την επίθεση της 7ης Δεκεμβρίου σε διμοιρία των ΜΑΤ έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη».

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ