Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πέθανε ο Σταμάτης Κόκοτας

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση
35 Shares

Τα ξημερώματα απεβίωσε ο Σταμάτης Κόκοτας στο Ασκληπιείο Βούλας μετά από ραγδαία επιδείνωση της υγείας του.

Ο Σταμάτης Κόκοτας ήταν γεννημένος στην Αθήνα στις 23 Μαρτίου 1937.

Είχε σημαντική δισκογραφική παρουσία κατά τη διάρκεια των δεκαετιών του 1960 και 1970, οπότε και συνεργάστηκε με ορισμένους από τους σημαντικότερους Έλληνες συνθέτες της εποχής, όπως ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Δήμος Μούτσης, ο Απόστολος Καλδάρας, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Γιάννης Σπανός, ο Γιώργος Ζαμπέτας, ο Αντώνης Κατινάρης, ο Χάρης Λυμπερόπουλος, ο Βαγγέλης Πιτσιλαδής, ο Λυκούργος Μαρκέας, ο Ανδρέας Καραγιαννόπουλος κ.ά.

Γιος του είναι ο επίσης γνωστός τραγουδιστής που «μεσουράνησε» στα 90’s, ο Δημήτρης Κόκοτας.

Δισκογραφία:

  • 1966 – Ένα μεσημέρι (μουσική Σταύρος Ξαρχάκος)
  • 1967 – Όνειρο απατηλό
  • 1968 – Κόκοτας
  • 1968 – Κάποιο Καλοκαίρι (μουσική Δήμος Μούτσης)
  • 1968 – Επιλογή
  • 1968 – Χρώματα (μουσική Σταύρος Ξαρχάκος)
  • 1969 – Ένα Χαμόγελο (μουσική Δήμος Μούτσης)
  • 1969 – Κόσμε Αγάπη Μου (μουσική Σταύρος Ξαρχάκος)
  • 1969 – Μαζί με τον Σταμάτη
  • 1970 – Ξαρχάκος + Κόκοτας (μουσική Σταύρος Ξαρχάκος)
  • 1971 – Χαλάλι σου ζωή (μουσική Λυκούργος Μαρκέας)
  • 1971 – Σταμάτης Κόκοτας
  • 1972 – Μικρές ώρες (μουσική Γιώργος Κατσαρός)
  • 1972 – 4-5-3 (μουσική Γιώργος Χατζηνάσιος)
  • 1972 – 12 Φύλλα της καρδιάς
  • 1973 – Μέρες αγάπης (μουσική Γιάννης Σπανός)
  • 1973 – Διαδρομή (μουσική Γιώργος Χατζηνάσιος)
  • 1973 – Νο 4
  • 1973 – Τα ωραία του Τσιτσάνη (μουσική Βασίλης Τσιτσάνης)
  • 1973 – Παλιά μεράκια
  • 1974 – Νο 5 – Εγώ και ο έρωτας
  • 1974 – Συναναστροφές (μουσική Αντώνης Κατινάρης)
  • 1975 – Μια ζωγραφιά (μουσική Χάρης Λυμπερόπουλος)
  • 1975 – Θα συναντηθούμε (μουσική Βαγγέλης Πιτσιλαδής)
  • 1977 – Τελευταία νύχτα (μουσική Απόστολος Καλδάρας)
  • 1978 – Θα σου χρωστώ (μουσική Γιώργος Χατζηνάσιος)
  • 1979 – Με αγάπη Σταμάτης
  • 1980 – Το διάταγμα… και άλλα (μουσική Γιώργος Ζαμπέτας)
  • 1980 – Ο Σταμάτης Κόκοτας τραγούδα για όλους Απόστολο Καλδάρα
  • 1983 – Για πάντα
  • 1984 – Καρδιά παραπονιάρα
  • 1985 – Τσιτσάνης-Θεοδωράκης-Κόκοτας– Ανέκδοτα τραγούδια
  • 1987 – Κάθε τραγούδι μου για σένα
  • 1988 – Ένας καλεσμένος
  • 1989 – Ευτυχώς υπάρχουν και τα όνειρα
  • 1990 – Θα μείνει η αγάπη μας
  • 1993 – Οι διπλοπενιές
  • 1994 – Για σας τα διάλεξα
  • 2002 – Αυτά που ήθελα να πω
  • 2002 – Μια ζωή…(μουσική Ανδρέας Καραγιαννόπουλος)
  • 2003 – Τραγουδά Βασίλη Τσιτσάνη
  • 2003 – Τραγουδά Γιώργο Μητσάκη
  • 2019- Όλα για μένα είσαι εσύ

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση marianblue
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
marianblue
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap