Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Περαστικοί συλλαμβάνουν οπλισμένο ληστή στη Θεσσαλονίκη | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

συληψη θεσσαλονικη
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία σχετικά με τη σύλληψη του 42χρονου άνδρα που λήστεψε χρυσοχοείο στην οδό Βενιζέλου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο δράστης, με την απειλή όπλου, κατάφερε να αρπάξει από τα συρτάρια της επιχείρησης κοσμήματα και χρυσαφικά αξίας 8.000 ευρώ.

Κατά τη διαφυγή του, ο 42χρονος έγινε αντιληπτός από περαστικούς, οι οποίοι τον ακινητοποίησαν άμεσα. Στη συνέχεια ενημέρωσαν την Αστυνομία, η οποία προχώρησε στην επ’ αυτοφώρω σύλληψή του.

συληψη θεσσαλονικη

Οι Αρχές προχώρησαν και στην κατάσχεση του δίκυκλου που χρησιμοποίησε για την προσέγγιση του στόχου του, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή σε προγενέστερο χρόνο.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Στην αυτόφωρη σύλληψη 42χρονου ημεδαπού άντρα, για ένοπλη ληστεία που έλαβε χώρα σε κοσμηματοπωλείο του κέντρου πόλης, προχώρησαν αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, μεσημβρινές ώρες χθες (23-09-2023), ο δράστης, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισήλθε σε κοσμηματοπωλείο που στεγάζεται σε πολυκατοικία του κέντρου της Θεσσαλονίκης και με απειλή όπλου, αφαίρεσε από συρτάρια της επιχείρησης, χρυσαφικά και κοσμήματα αξίας (8.000) περίπου ευρώ, σύμφωνα με δήλωση των ιδιοκτητών.

Κατά τη διαφυγή του, ο ιδιοκτήτης επιχειρηματίας, με τη βοήθεια παρευρισκομένων, τον ακινητοποίησαν, για να συλληφθεί από αστυνομικούς που προσέτρεξαν άμεσα στο σημείο.

Σε έλεγχο που του έγινε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν:
• σακίδιο πλάτης που περιείχε τα αφαιρεθέντα χρυσαφικά,
• μάσκα μεταμφίεσης και κράνος που χρησιμοποίησε για να καλύψει το πρόσωπό του κατά τη ληστεία,
• πιστόλι με γεμιστήρα που έφερε έξι φυσίγγια,
• μεταλλική λάμα και
• κατσαβίδι.

Επιπρόσθετα, κατασχέθηκε δίκυκλο που χρησιμοποίησε για την προσέγγιση του στόχου του, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή σε προγενέστερο χρόνο.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν ρολόγια χειρός η νομιμότητα κατοχής των οποίων ερευνάται.

Τα αφαιρεθέντα κοσμήματα αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες της επιχείρησης, ενώ το δίκυκλο, μετά την εξερεύνησή του από συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, θα αποδοθεί στο νόμιμο κάτοχό του.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχημάτισαν σε βάρος του αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Πηγή: newsbomb

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ